reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

OLIWIECZKA wlasnie mialam pisac na ten temat na watku o spaniu ale skoro go poruszylas to napisze tu:tak:
u nas ostatnie dni tez trageia jesli chodzi o spanie...w dzien Laila nie spi w ogole:-( a i tak mimo tego zasypia o 23.00- 24.00:szok::szok::szok:i to z wielkim buntem,krzykiem i niechecia..wczoraj myslalamze nie wyrobie:baffled: tak krzyczala ale nie ma sily, jutro ja budze z rana, to moze wczesniej bedzie zmeczona...

reklama
Kurcze u nas ostatnio spanie to też masakra. Po południu nie można Stacha położyć- łóżko go chyba normalnie parzy... Jest zmęczony i zmierzły, ale za nic nie zaśnie, wszystkie próby kończą się gigantyczną histerią, potem ok. 16.00 sam pada, gdziekolwiek- na podłodze, podejdzie oprze się o moje ramię i już śpi.... A wieczorem znów problem.... Jestem tym bardzo zmęczona.... Tak jeszcze nie było nigdy....:dry::dry::sorry2::sorry2:

U nas ze spaniem jest juz ok.....Julcia spi w nocy budzi sie raz na mleczko......

Zabawne jest to ze jak robilam jej mleko 150ml na 4 miarki.....budzila sie dwa razy <pisalam o tym>....
teraz robie 160ml i tylko 2 miarki mleka i spi cala noc....dzisiaj obudzila sie dopiero po 4 a tylko dlatego ze zaczela purtac i chciala na nocniczek:laugh2:
po skonczeniu toalety:-pzachcialo jej sie MEKA:sorry2:

U nas własnie tak samo dziewczyny, jakby lozko normalnie bylo potworem :szok:

a powiedzcie mi czym moge przemyc lub posmarować pisie :zawstydzona/y: bo ma w srodku taka zaczerwienioną...moze to jakas infekja??

U nas własnie tak samo dziewczyny, jakby lozko normalnie bylo potworem :szok:

a powiedzcie mi czym moge przemyc lub posmarować pisie :zawstydzona/y: bo ma w srodku taka zaczerwienioną...moze to jakas infekja??
ja bym raczej poszła do lekarza niż na własną rękę leczyła, Wiki miała tak w wakacje i okazało się po oddaniu moczu do badania, że to infekcja(zapalenie pęcherza) i niestety bez antybiotyku się nie obeszło:baffled:

reklama
jak rozrobiony?
W aptece.
Pediatra mi powiedziała(jak Kuba miał nadkażenia rozdrapanych ran),że ten Clotrimazol-maśc(1%,chyba)jest za mocny i trzeba zrobic maśc,to jest Clotrimazol+wazelina+woda.Samemu też można rozrobić pół na pół z wazeliną i odrobiną wody przegotowanej(ale nie wiem,sama nie robiłam)

Do góry