reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Mileny migdaly juz w lepszym stanie, tylko te oczy. No nic sie nie zmienia :-:)-:)-( Dzis udalo juz mi sie zakropic jej oczy - juz nawet nie bylo takich wielkich placzow. I tak 4 razy dziennie.

reklama
zdrowka dla chorowitkow!!!!
moje dziecie po tygodiu przerwy znow przeziebione, goraczka, lkatar, kaszel:baffled: oby na tym sie skonczylo

Oj,biedne dziewczynki:-(.
Konrad tez mi kombinowal poprzedniej nocy.To nasza wina,bo w dzien spal w samochodzie,wczesniej poszedl spac na noc i obudzil sie o drugiej w nocy wyspany.Na szczescie to incydent(mam nadzieje;-):tak:)...

ile mogę dać Antkowi wapna na dzień? i ile wit c? i co jeszcze mogę mu dać?
zaczął kichać :baffled:
wapna nie pamietam ale witamina to chyba spoko 2 razy po 10kropli
wapna dałbym 3 razy po 3 ale nie dłuzej niz trzy dni wapno

multisanostol;-)
oczyscic nosek i euphorbium zeby sluzówke zwilzyc (nie była spuchnieta od tego kicha)

Masz jakies podejrzenia?Konradowi tez nieraz wychodzi cos na twarzy,ale to chyba dzieciaki daja mu cos czekoladowego:baffled:

reklama
Do góry