reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Agusia jak już wrócisz od lekarza to napisz co powiedział ten alergolog :tak:mam nadzieje że to nie AZS :baffled: oj ta nasza biedna Sarcia :-(
nie jest AZS..ma tylko typowe zmiany atopowe ale nie ma stanu zapalnego...jest modelowym przykładem osoby z ATOPIA:baffled::dry:

dostała masc witaminowa ,chłodzaca i przeciw zapalna na gorsze miejsca jakie ma....dieta eliminacyjna,pielegnacja itd wsio co do tej pory było robione ...balabalbalbalab a branie hormonów wcela w tym nie pomaga i mam sie przyzwyczaic do takich zmian;-):baffled::rofl2:

nie jest AZS..ma tylko typowe zmiany atopowe ale nie ma stanu zapalnego...jest modelowym przykładem osoby z ATOPIA:baffled::dry:

dostała masc witaminowa ,chłodzaca i przeciw zapalna na gorsze miejsca jakie ma....dieta eliminacyjna,pielegnacja itd wsio co do tej pory było robione ...balabalbalbalab a branie hormonów wcela w tym nie pomaga i mam sie przyzwyczaic do takich zmian;-):baffled::rofl2:
No widzisz.
W sumie pewnie nic nowego dla Ciebie,ale pewnie trochę uspokojona Jesteś.:tak:
Rozumiem,że te maści to takie robione?Tak?Czy moze coś nowego na polskim rynku...czego jeszcze nie znalazłam.
U Kuby krostki na twarzy,lizak wyłazi,ale nie najgorzej na szczęście.
Też ma takie suche placki,ale zatrzymało sie,nic nowego nie powstaje,a nawet jest ich mniej niż było.:baffled:Smarujemy,smarujemy...:baffled:Emolium,maść z wit.A....

wariowała na łóżku i rzuciła się do tyłu a tam kaloryfer i nabiła dobie guza wielkości śliwki wielka wypukła kulka i prawie przecieła i zrobiło jej się jakby z krwią i bałam się że jakiś krwiak się tam zrobi :sorry2:
ale tylko mnie opieprzyli że przyjechałam i że miałam obserwować dziecko ale jak miałam to robić jak ona chciała spać i by mi zasneła i co :baffled:

no i ją niby zbadali zrobili prześwietlenie ale nawet lekarz jej nie zbadał a już miał gotowy wydruk że źrenice równe itd... i że chód prawidłowy jak tam nawet nie chodziła :angry:
W ogóle sie nie przejmuj bezdusznościa lekarzy,dobrze,ze pojechałaś,jak czułaś ,że powinnaś.A by Ci zasnęła i co?Byś sie martwiła.:baffled:
No ale całe szczęście wszystko OK.

no nie zbyt się przejmuję nimi ale wiem jak było z jej oczami że olewka totalna :angry:

Emilka ma katar :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry