rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Karola duzo zdrówka dla twojego maluszka, oby nie wykluło sie ztego nic wiekszego... moze zjadł coś co mu zaszkodziło, albo jakąs czekolade podjadł w wiekszej ilości

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

u nas nie najlepiej ale nawet opisywac mi sie nie chce
-biegunka:-(
-wycie po nocy ,bol cewki ,krocza:--(
- bolacy brzuch:--(
:-(

Powiem ,ze mamy świety spokój za sprawą pani doktorKarola i jak Szymek?
Agusia,dla mnie to jest szok,co Wy przechodzicie...:-(
Ja tak sie przyzwyczaiłam,że Konrad jest zdrowy,że może mało to doceniam...Zdrowka dla Was![]()

no nie wiem co to było ale liczy się efekt obecny- wszystko wróciło do normy zero gorączki, apetyt, humorek no już śpi może to ząbalek choć nie wiem jaki bo w sumie ma wszystkie no ale może jakiś do końca wyszedł.Karola i jak Szymek?
Agusia,dla mnie to jest szok,co Wy przechodzicie...:-(
Ja tak sie przyzwyczaiłam,że Konrad jest zdrowy,że może mało to doceniam...Zdrowka dla Was