reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Asiu,jesli nózka bedzie bosa lub w bawełnianej skarpetce,to pewnie nie.Najlepsze(jak dla mnie ) sa buty skórzane ,bo przymuja pot wytworzony przez nóżke.Po domu Konrad nosi kapcie z dziurkami wykonane z materiału,nieraz pobiega w bawelnianej skarpecie:tak:.

Witajcie dziewczyny:) pamiętacie mnie jeszcze?:zawstydzona/y:
Joasiek , Milenka jest bardzo dzielna z tym noszeniem okularów:tak:. Co do kapciuszków-Marta i w domu i w złoblu nosi kapcie befado takie z odkrytymi palcami i pod nie zawsze cienkie , bawełniane skarpety.Nigdy nie miała takich problemów jak piszesz :no:.
Susu, a moze Lailusia nie lubi tego co dajesz jej do picia? Ja mam podobny problem z Marta , przez ataki dusznosci, musze pilnowac ile wypija i zmuszac ją by piła wiecej. Jednak ona pije tylko wtedy gdy jej cos bardzo smakuje w przeciwnym razie wystarcza jej dwa łyki:-(.
Rosmerta , gratulacje dla dzielnego przedszkolaka:-)

Joasiu ja kupiłam Emilce takie piankowe w carefurze innaczej wyglądają ale te same co pokazałaś przymierzałam:tak: zdecydowałam się na ciemniejsze i dziś i wczoraj chodzi w nich i nic sobie nie odparzyła :no: a w carefurze były te piankowe po 4zł ;-)kupiłam jej na basen bo nie ma takich ale oczywiście na razie są nowe i musi w domu wychodzić bo by mi nie dała żyć ;-)

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się, że Victor tak od 1l do 1.5l to wypija, w zależności od dnia i pogody:tak:

Odparzyć to może nie odparzy w cienkiej skarpetce, ale z tego co widziałam u małego brata mojego męża to strasznie tego typu buty są niestabilne:sorry2: Stopa jeździ razem z tymi paskami, a płaska podeszwa piankowa podczas chodu kojarzyła mi się na początku z chodzeniem w drewnianych trepach, tyle że te są chociaż profilowane, a te profilu w życiu nie widziały:-p Osobiście mam nie najlepszą opinię na ich temat i swoim dzieciom bym nie kupiła takich butów/sandałków.
A może coś takiego:;-)
AS Z KWIATUSZKIEM ROZ.26 tenisówki BALERINKI (675096198) - Aukcje internetowe Allegro
WYCIETE JAK SANDALKI,ROZOWIUTKIE BUCIKI_26 (18-27) (669482026) - Aukcje internetowe Allegro
HIT od Befado....super sandałki 2009.....26 (675215536) - Aukcje internetowe Allegro

joasiek ja bym takich piankowych nie kupiła:no: nózka chyba bardzo niestabilna w nich jest

Hubek chodzi w takich powycinanych kapciuszkach jak z befado czy zetpola i mimo, ze normalnie tez nóżka bardzo mu sie poci to w nich zupełnie suchą ma:tak:

reklama
Do góry