reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Agusia,a cos sie działo po ugryzieniu?:baffled:
Konrada nad morzem ugryzla osa i spanikowana wpadlam do apteki po jakis preparat.Starsza pani farmaceutka powiedziala,zeby niczym nie smaorowac(mozna przylozyc cebule,zeby schlodzic),a jakby puchło to na pogotowie:confused:.Na szczescie nic sie nie działo.

reklama
Agusia,a cos sie działo po ugryzieniu?:baffled:
puchła
ugryzła ja pod okiem
po 15 minutach była bardzo spuchnieta potem jeszcze bardziej....nie czekałam i prosto do przychodni
wczesniej na przystanku pani ''obca kobieta''dała nam zel schoola i jak juz byłysmy zarejestrowane zaczeło schodzi deliktnie opuchniecie
dostała fenistil w kroplach,zelu i wapno
nawet nie potrafie wyrazic jak sie zdenerwowałam juz mielismy wizje zamiast na mazury do szpitala:baffled::sorry2:

O kurcze Agusia. Wspolczuje Wam. Ale sie strachu najadlas - dobrze ze juz po wszystkim.

Czytalam w jakiejsc dzieciowej gazecie, ze jesli dziecko cos ugryzie np. pszczola, osa, meszka lub cos podobnego, to nalezy podac wapn, posmarowac miejsce ugryzienia Fenistilem zelem (ktory ma dodatkowe dzialanie przeciwbolowe). No a jak puchnie to do szpitala.

Ja slyszalam zeby podawac 3xpo 8 kropel Fenistilu a rane jak pszczola uzadli to posypac cukrem i wgniesc kostka lodu:tak:

Emilka ma kaszel i katar ... najpierw brat , ja , R, moja mama , Emilka i jak jeden wyzdrowieje to drugi zaczyna kaszleć i smarkać :wściekła/y::angry:

reklama
Zdrowka dla Emilki:)))

Duzo osob zdnowu choruje, moja mama rowniez.....ja czuje ze cos mnie znowu bierze....mam nadzieje, ze obedzie sie bez anginy...wrrrr..

Do góry