reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Rozalko mój Victor też ogląda jeszcze takie bajki i to nawet w większości, ale powoli wchodzi na te z wyższej półki:-D Dobrze, że jeszcze tych dla dorosłych nie tyka:-p:rofl2:

reklama
Już pisałam na naszym ogólnym wątku, że Oli w nocy miała rozwolnienie. Niestety ma dalej, więc spacer sobie odpuszczamy, wyszłam z nią na chwilę, to odrazu musiałyśmy wracać :baffled: Węgiel wypluła, smecty nie chce wypić :dry: No nic, narazie wprowadzamy dietę i zobaczymy co dalej...

ja polecam na biegunke jeszcze Florinal o smaku bananowym
ten lek składa sie z 2 saszetek a(na biegunke) i b (wymioty-na odwodnienie) u nas sie sprawdziło bo przed smecta tez ucieka

Kasia smecte w jabłku startym przemyć
zdrówka dla Oli:tak:
Dzięki, tak właśnie zrobiłam i udało się :-)

ja polecam na biegunke jeszcze Florinal o smaku bananowym
ten lek składa sie z 2 saszetek a(na biegunke) i b (wymioty-na odwodnienie) u nas sie sprawdziło bo przed smecta tez ucieka
Dobrze wiedzieć, że takie coś istnieje, wcześniej nie słyszałam o takim leku, dzięki :tak:

Kasiad zdrówka dla Oliwki oby to nic poważnego i szybko przeszło :tak:
jak się Oliwka teraz czuje :confused:
Dzięki, na szczęście ostatnia kupa była o 15tej i jak narazie spokój. Chyba ta smecta z jabłkiem pomogła.

Myślałam, że jak do tej pory się nie uaktywniło, to Oliwkę ominie ta bardzo niewygodna przypadłość, jednak niestety od jakiegoś czasu, jak tylko ją wkładamy do samochodu, zaczyna marudzić, że nie chce jechać, że w samodzie śmierdzi, że brzuch ją boli, chce jej się wymiotować. Jak nic dopadła ją choroba lokomocyjna :-( U nas w rodzinie to nie nowość, ja kiedyś miałam, Paulina moja i teraz Oliwka.
Macie takie problemy ze swoimi dziećmi :confused:
Nie wiem za bardzo co jej podawać :confused: Jedyny skuteczny lek jaki znam, to aviormarin, ale w ulotce piszą, że można go podawać od 5 rż. A z doświadczenia wiem, że te wszystkie ziołowe, które próbowaliśmy na Paulinie nic nie dawały. Ale może jest jakiś lek, którego nie znam, a można go stosować u 2,5 latka :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry