reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Szymek kidabionu nie chce pić że nie dobry- mamy pomarańczowy więc od dziś je tabletki kidabion porzeczkowe i mówi że pychotka.:-D
jakiś lekoman z niego się robi- uwielbia łykać tabletki codziennie domaga się rutinoskorbinu jednej tabletki.wręcz z płaczem. :szok::eek:

Karola, popróbuj za jakiś czas, może się przekona :tak: Oli na początku nie chciała też pić Kidabionu, schowałam go do lodówki, a po jakimś czasie jej się odmieniło. A jak nie to oddaj jakiemuś dziecku, które wypije, bo to za długo stać nie może otwarte, chyba do 2 miesięcy.
Oli też lekomanka :-D Rutinaceę codziennie woła i witaminki do ssania.
Nawet te mniej smaczne syropy wypije, a kiedyś nie było mowy, choć do nich ją muszę dość mocno przekonywać. Ale nauczyłam się, że dopóki jej nie przekonam, to nie mam co podawać, bo i tak go nie wypije, wypluje lub się zakrztusi od płaczu ze złości. To nie to co moje starszaki, oni do najgorszego świństwa dzioba wystawiali :-D

Kuba wypije wszystko ,zaraz po tym popija herbatką.
Niestety dziś mykamy do lekarza,w nocy gorączka i dziwny kaszel z oskrzeli:no:

reklama
Do góry