hooba
lutówka 2009 i 2012
Habcia z naszego wspaniałego ujastka mnie odesłali
. A co do mojego porodu jeszcze to się śmieję do M, który dzień wcześniej wrócił z delegacji, że jakby go nie było, to pewnie sama bym się zawiozła na własny poród, bo prawdę mówiąc czułam się wtedy bardzo dobrze.
Antar ja obstawiałam że będę rodzić jakoś w końcowej stawce, a tu taki psikus. Ale teraz patrząc na to z innej strony nie wyobrażam sobie rodzić większe dziecko, także wielki podziw dla Ciebie
, bo Zosia to taki 2x bartek.
No a teraz pozostaje nam czekać na resztę mamusiek i dzieciaczków
.
. A co do mojego porodu jeszcze to się śmieję do M, który dzień wcześniej wrócił z delegacji, że jakby go nie było, to pewnie sama bym się zawiozła na własny poród, bo prawdę mówiąc czułam się wtedy bardzo dobrze.Antar ja obstawiałam że będę rodzić jakoś w końcowej stawce, a tu taki psikus. Ale teraz patrząc na to z innej strony nie wyobrażam sobie rodzić większe dziecko, także wielki podziw dla Ciebie
, bo Zosia to taki 2x bartek.No a teraz pozostaje nam czekać na resztę mamusiek i dzieciaczków

.

intuicja mi podpowiadala ze urodzilas w tych ostatnich dniach gdy cie nie bylo na BB... spotkalam sie juz z opinia ze w Żeromskiego jest "hurtownia porodow" i personel wciaz sie gdzies spieszy
a moja ciocia zacheca mnie abym tam rodzila bo ponoc zna jakis lekarzy i polozne (pracowala tam kiedys), jednak chyba wole omijac to miejsce
najwazniejsze ze to juz za wami ;-) Fajnie :-) tez bym juz chciala urodzic....
ciekawa sprawa... Ciesze sie ze jestes zadowolona z opieki, bo z tym w szpitalach tez bywa roznie