Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Majeczko całe szczęście że przyjechałaś i już wiiesz co trzeba robić... to niech będzie pocieszeniem
głowa do góry miesiące miną szybko i się nie obejrzysz jak będziesz nosić dzidzię buziaczki
Majeczka powodzenia w leczeniu. Na pewno uda sie wyleczyc szybko ta paskude
i wtedy bedziecie mogli starac sie o dzidziusa))
Jak dobrez ze trafilas na porzadnych lekarzy, bo inaczej bys sie wciaz dreczyla co jest nie tak...
Trzymaj sie)))
Hej dziweczyny! Wróciłam! wakacje były super i mam nadzieję, że przywiozłam ze sobą pasażerkę lub pasażera na gapę!
Zresztą mimo obaw spotkałam tam całe stado bocianów, podobno nie odleciały w tym roku do nas... Trudno jak nie chciała góra do Mahometa to pojechał Mahomet do góry... Mam nadzieję, jeszcze z testowaniem poczekam do czwartku, choć mam test co niby wykrywa już 6 dniową ciąże... Oj, żeby się udało..
P.s. Tyle się tu przez te 2 tygodnie narobiło, że chyba nawet nie spróbuję nadrobić zaległości, może ktoś mi streści komu się udało w tym czasie? Ostatnio była chyba jak pamiętam Malinka...
Czesc dziewczyny, bylam dzisiaj u gina i jestem w ciazy!!! )) Nie wiem czy juz mam sie bardzo cieszyc, ale ufam, ze tym razem wszystko bedzie dobrze) Nie moglam uwierzyc, ale jak zobaczylam na monitorze moja kropeczke, to malo sie nie rozplakalam) Jeszcze nie powiem nikomu, bo postanowilismy z mezem, ze powiemy jak bede w trzecim miesiacu. Pozdrawiam i zycze szybkiego zafasolkowania)
Margolis, kurcze jak ten czas leci, już zdążyłaś odbyć swoje wakacje. Rany julek. No mam nadzieję, że udało się wam zafasolkować w romantycznej scenerii A co do streszczenia zafasolkowanych, kurka sama już nie pamiętam. Najlepiej zajrzyj do wątku Lista ciężarówek. Te które tam podały, że są już zabrzusione są umieszczone na liście.
Margolis-witaj po powroscie..ja też w tym miesiacu działam..złamałam sie..no i sadzimy..ja się wstrzymuje..i testuję dopiero po 10 lipca.. aga29 -GRATULUJĘ!