Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
malinka ale cudownie ze widzialas swojego dzidziusia.
My tez bysmy chcialy bardzo))
Juz czujemy z mezem, ze jestesmy tacy gotowi na dzidzie)))
Tez bysmy chcieli parke)
Ehh... jakby to milo bylo miec swiadomosc ze od soboty ma sie urlop dwa miesiace ... tylko pomarzyc w moim wydaniu, jak narazie bynajmniej ... moze w nastepnym roku ..dluzszy "urlop" bedzie ;D
heh ja jak narazie mam juz urlopek...ze studiami poczekam raczej bo niechce sie stresowac podczas egzaminow bo to mogloby zaszkodzic naszemu babelkowi ktory mam nadzieje wkrotce sie pojawi!!!
Malinka piękny suwaczek a z tymi tekstami ,że nikt tu o Tobie nie pamięta itp.itd.-wstydż sie normalnie udusze, my o Tobie ciągle pamiętamy i super ,że jesteś tu znami ;D Super ,że widziałas swoje maleństwo pogłaszcz ja od cioci Lany przez brzuszek : ;D
m.a.l.i.n.k.a , pamiętamy o tobie!! nawet sie nie waż mówic ze nie!!!!po prostu musisz do nas czeciej zagladac i zdawac relacje z samopoczucia i samopoczucia fasolki!!!