reklama

optymistycznie starające się

o tak, marzenia się spełniaja!! wierzę w to całym sercem!!! i w to że bedzie dobrze. teraz zmykam sie myc i spatulkac, jutro znowu poniedziałek >:(. ale każdy poniedziałek przybliza mnie do urlopu :)

reklama
Hej kobitki :) ja dzisaj bylam z mezem na maszy za jego dziadka :) potem na zakupkach :) potem pojechalismy po moja babcie zeby jej pokazac mieszkanko nowe rodzicow, potem zawiezlism mame na impreze:) i wrocilismy wpadli znajomki u kotrych wczoraj imprezowalam :)i obejzelismy kasete z wesela brata meza na ktroym nie bylismy:) potem odiwedzil nas moj kochany brat z zona i slodkim psiakiem :) ktory mnie wygryzl jak tylko sie da :) a jutro mam imieninki :)

MONIQA dzieki :) a dzisaj imprezowalm troche inaczej:) dzisaj bylam z mezem na maszy za jego dziadka :) potem na zakupkach :) potem pojechalismy po moja babcie zeby jej pokazac mieszkanko nowe rodzicow, potem zawiezlism mame na impreze:) i wrocilismy wpadli znajomki u kotrych wczoraj imprezowalam :)i obejzelismy kasete z wesela brata meza na ktroym nie bylismy:) potem odiwedzil nas moj kochany brat z zona i slodkim psiakiem :) ktory mnie wygryzl jak tylko sie da :) a jutro mam imieninki :)

Cześć dziewczyny!!
Ile wy tu napisałyście!! Tylko przez jeden weekend. :)
Pewnie jesteście ciekawe co u mnie... hm... powiedzieć, nie powiedzieć... powiedzieć, nie....
A dobra.
Niestety. Nic z fasolki.
Nie wiem co się stało. 2.07 było wesele, trochę tańczyłam, nie tak zeby bardzo sie zmęczyć. Po 3 nad ranem byliśmy w domu. Obudziłam się, bo musiałam siusiu. No i tam przykra niespodzianka :( Wróciłam do łózka i się popłakałam. Obudziłam tym chłopa. Jemu też było smutno :(
Ale nie ma co się załamywać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry