Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o tak, marzenia się spełniaja!! wierzę w to całym sercem!!! i w to że bedzie dobrze. teraz zmykam sie myc i spatulkac, jutro znowu poniedziałek . ale każdy poniedziałek przybliza mnie do urlopu
Hej kobitki ja dzisaj bylam z mezem na maszy za jego dziadka potem na zakupkach potem pojechalismy po moja babcie zeby jej pokazac mieszkanko nowe rodzicow, potem zawiezlism mame na impreze i wrocilismy wpadli znajomki u kotrych wczoraj imprezowalam i obejzelismy kasete z wesela brata meza na ktroym nie bylismy potem odiwedzil nas moj kochany brat z zona i slodkim psiakiem ktory mnie wygryzl jak tylko sie da a jutro mam imieninki
MONIQA dzieki a dzisaj imprezowalm troche inaczej dzisaj bylam z mezem na maszy za jego dziadka potem na zakupkach potem pojechalismy po moja babcie zeby jej pokazac mieszkanko nowe rodzicow, potem zawiezlism mame na impreze i wrocilismy wpadli znajomki u kotrych wczoraj imprezowalam i obejzelismy kasete z wesela brata meza na ktroym nie bylismy potem odiwedzil nas moj kochany brat z zona i slodkim psiakiem ktory mnie wygryzl jak tylko sie da a jutro mam imieninki
Cześć dziewczyny!!
Ile wy tu napisałyście!! Tylko przez jeden weekend.
Pewnie jesteście ciekawe co u mnie... hm... powiedzieć, nie powiedzieć... powiedzieć, nie....
A dobra.
Niestety. Nic z fasolki.
Nie wiem co się stało. 2.07 było wesele, trochę tańczyłam, nie tak zeby bardzo sie zmęczyć. Po 3 nad ranem byliśmy w domu. Obudziłam się, bo musiałam siusiu. No i tam przykra niespodzianka Wróciłam do łózka i się popłakałam. Obudziłam tym chłopa. Jemu też było smutno
Ale nie ma co się załamywać.