reklama

optymistycznie starające się

Hej dziewczynki!!!
Margolis a ile się staracie, wybacz ale się pogubiłam...może za wcześnie na badania?? a jak dłużej niż pół roku to może czas zacząć. Ale pamiętaj że nerwy nic nie pomogą, tylko mogą was odsunąć od siebie, a na to nie pozwólcie!
Jestem już nauczycielem kontraktowym ;D musiałam się pochwalić :)
Byliśmy sobie nad morzem i na kortach oczywiście nie grałam :)
Żyjemy sobie milutko... kupiliśmy pralkę :) i byliśmy na dużych zakupach :) :) :) nigdy w życiu nie dostałam 2 par butów na raz, mężulek mnie rozpieszcza :)
buziaczki i miłej niedzieli życzę

reklama
hej hej -witam w piekny słoneczny dzioneczek u mnie teraz już na termometrze za oknem 22 stopnie ,będzie dziś super pogoda-mam nadzieje   ::)  ,ale wszystko na to wskazuje-może w końcu opale sie za darmo na słonku a nie w solarium-hi hi hi ;D Dziś robimy wyskok  do szwagierki ,bo nas zaprosili na działeczke i grilujemy a przy okazji opalamy-trzeba wykorzystać pogode i wolny dzień ,bo jutro niestety do pracy-bleeee :(

hej dziewczyny dawno mnie tu nie było ale miałam baaardzo dużo pracy Postaram sie teraz pisać częściej. Pisze bo chce sie z mami podzielić moimi obserwacjami no więc od czasu owulacji mam podwyższoną temperaturkę minimum 37.1 i moje piersi a raczej sutki sa jakby większe i takie ukrwione co o tym myślicie ???? Kiedy moge zrobić test po ilu dniach od owu. dziś mija 8 dzień czy juz moge zrobić test ??? Pomócie kobitki.

Z mojego doswiadczenia powinnas jeszcze poczekac do @ jezeli zacznie Ci sie spozniac to wtedy zrob test. Chociaz teraz tak mysle, ze mi teraz latwo tak mowic :) ja zrobilam 6 testow ! Kazdy jeden byl robiony tydzien po stosunku :) wszystkie 5 wyszly negatywnie a ten ostatni ( wlasnie z 6 dniowym brakiem @ ) byl pozytywny :) Jezeli Cie bardzo korci to zrob test, ale jezeli bedzie jednak krecha to sie nie zalamuj.

reklama
Dzięki za rade hmmmmmm, no to może poczekam jeszcze troche choć strasznie mnie korci
;D Chociaż oglądałam ostatnio takie test ciążowe które wykrywaja ciąże już w 3 dniu od zapłodnienia. ojjjjjjjjjjjjjjj jak ja wytrzymam jeszcze tydzień :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry