reklama

optymistycznie starające się

reklama
Witajcie!!! Ja też dołączam serdeczne zyczonka imieninkowe :D. A co do testu to niestety wynik był negatywny :( no cóż pocieszam się że może za wcześnie go zrobiłam. Narazie nie będe powtarzac testu poczekam do terminu @ a tu juz nie tak długo, ale było strasznie smutno tak bardzo że nawrzeszczałam na mojego faceta o to że on sie nie martwi a ja ciągle temperatura i testy a on nic, a przecież wiem że on tez chce dzidzie. Ale wiecie co byłam prawie pewna że jestem w ciąży no własciwie to może jestem (pocieszam się ) Pozdrawiam was papapapapapapapa

DreamsAboutBaby , przykro mi... wiem jak to jet jak cała nadzieja sie rozpada... to boli, ale wierzę ze wakacje zakończymy z fasolkami w brzuszkach!! wiec głowa do góry, to juz ostatnie chwile bez fasolek!!

Dzięki dziewczyny, ze we mnie wierzycie, ale ja się coraz bardziej boję, że coś ze mną nie tak.
Najbardziej mi szkoda tego, że nie udalo się na naszą trzecia rocznicę :(
Wiem, że jemu też jest przykro.
Czemu kobiety są takie, że zaraz budzą się w nich wszystkie lęki?
Wiem, że On mnie kocha, ale czy będzie ze mną nawet wtedy kiedy nie będę mogła dać mu dziecka?
Wszystko co najgorsze rysuje się w moich oczach...

a ja dzisaj nie robilam nic ciekawego dostalam troche zyczen przez gg i komorke.Na zywo od rodizcow i meza.Troche pojezdzilismy na zakupu a porem lezelismy i ogladalismy tv i mialam ciezki dzien bo co kawalek mi sie robilo nie dobrze :(((( brzydki prezent od dzidzi dla mamy na imieniny

Witajcie:)
No właśnie..ja tez dziś zmiękłam, bo przed wyjazdem maz mnie namówił, bym zrobiła test. Mówiłam, ze za wcześnie i na pewno jeszcze nic nie pokaze, bo to dopiero 5-6 dni przed@ jestem..wiec..no, ale sama byłam bardzo ciekawa. Oczywiscie wyszedł negatywny..nic to:)..teraz już testuje ok 15 lipca jak coś..:)..Pozdrawiam Was!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry