Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dreams wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Główka do góry i uśmiech na twarz!
A dzidziuś wydaje mi się że zaczyna mi dawać znaki, chociaż cieżko mi w to uwierzyć że tak szybko i nikomu nie mówiłam. Tzn jak się zdenerwuję to coś mnie tam zakłuje-wtedy pomasuję to miejsce i już dobrze. Nie wiem czy to to, ale lubię tak myśleć
czesc malinko ja sie czuje dobrze oprucz tego ze cały czas chodze przymulona bardzo mi sie spac chce dopiero se podniosłam z wyrka i juz zaczyna mnie mulic a co tam u ciebie?????
Izabelko i tak wlasnie mysl ... ja u siebie zauwazylam ze .. przestaje sie miescic w niektore spodnie .... mam nadzieje ze to nie przez to, ze jem jeden raz dziennie (czyt.caly dzien ;D),ale rowniez dlatego ze dzidzia rosnie ;D
Ruaslko (juz pewnie jestes w drodze ale ....) JUZ TESKNIMY .... pamietaj o nas i wracaj cala i zdrowa .. buziaki :-*
Agnezzz tobie to dobrze : ...urlop ..urlop... urlop ...eHHh , ale tak jak mowisz ty wrocisz , my wyjedziemy i kazda z nas zakosztuje tego wymarzonego ...URLOPU ;D ...ale tymczasem wypoczywaj , baw sie dobrze i wracaj do nas ...najlepiej z niespodzianka .... buziaki :-*