• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

optymistycznie starające się

Ja niestety tylko tydzień urlopu mam. Resztę musiałam zmarnować na sesje...oczywiście to genialny sposób na tracenie urlopu. Ale co zrobić :|
No ale teraz Sopot i Gdańsk city na mnie czekają a ja w sobotę ruszam na ich podbój, oczywiście z przystankiem w Toruniu na egzamin ;)

reklama
O, jak Wam dobrze... Ja urlop już miałam - wprawdzie wspaniały ale dawno i już prawie nie pamiętam... A tu lato w pełni, aż życ się chce :)
Udanych wakacji wszystkim :)

Dreams... tak mi przykro, doskonale Cię rozumiem, ja też miałam marzenie by właśnie teraz się udało jak mieliśmy rocznicę ślubu i do tego właściwie podróż poślubna lekko spóźniona i to był właściwie pierwszy raz gdy staraliśmy się tak naprawdę mocno, bo wcześniej to tak tyle o ile i dlatego to boli chyba bardziej. Teraz jednak zrobiłam mocne postanowienie by nie doszukiwać sięobjawów, starać się nie odliczać dni cyklu i przede wszystkim test zrobić dopiero jak mi się opóźniała będzie @! Zobaczymy czy wytrwam?! ;) Mam nadzieję!

Margolis trzymam kciuki za postanowienia i za fasolkę!!
ja tez postanowiąłm wyluzowac, i bardzo mi z tym dobrze :) :). nie czekam, nie wyptruje (tak za bardzo, bo całkiem to sie nie da :) ;) )
ale cały czas wierze ze sie uda!!

Dreamsik- maleństwo -nie martw się -zobaczysz będziesz miała swoją fasolke jak my wszystkie zresztą i to napewno już nie długo -tylko nie myśl o tym za wiele ,bo stres to najgorsze co może nas dopaść :(Uśmieszek na buziaczek przyklej i będzie git :)

PCHELK0 ja czuje sie dobrzE:) wcozraj mnie troche mulilo ALE dzis jest oki,bylismy u kolezanki na herbatce powspominalysmy stare dobre czasy :)a jutro na zakupki chce sobie kupic biale spodnie ale nigdzie nie moge znalesc ladnych

reklama
Haha..miałam do was zerkać wczoraj, a jak tylko zdążyłam odłożyć kompa to za chwilę padłam, nie miałam siły się uczyć ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry