reklama

optymistycznie starające się

Ja niestety tylko tydzień urlopu mam. Resztę musiałam zmarnować na sesje...oczywiście to genialny sposób na tracenie urlopu. Ale co zrobić :|
No ale teraz Sopot i Gdańsk city na mnie czekają a ja w sobotę ruszam na ich podbój, oczywiście z przystankiem w Toruniu na egzamin ;)

reklama
O, jak Wam dobrze... Ja urlop już miałam - wprawdzie wspaniały ale dawno i już prawie nie pamiętam... A tu lato w pełni, aż życ się chce :)
Udanych wakacji wszystkim :)

Dreams... tak mi przykro, doskonale Cię rozumiem, ja też miałam marzenie by właśnie teraz się udało jak mieliśmy rocznicę ślubu i do tego właściwie podróż poślubna lekko spóźniona i to był właściwie pierwszy raz gdy staraliśmy się tak naprawdę mocno, bo wcześniej to tak tyle o ile i dlatego to boli chyba bardziej. Teraz jednak zrobiłam mocne postanowienie by nie doszukiwać sięobjawów, starać się nie odliczać dni cyklu i przede wszystkim test zrobić dopiero jak mi się opóźniała będzie @! Zobaczymy czy wytrwam?! ;) Mam nadzieję!

Margolis trzymam kciuki za postanowienia i za fasolkę!!
ja tez postanowiąłm wyluzowac, i bardzo mi z tym dobrze :) :). nie czekam, nie wyptruje (tak za bardzo, bo całkiem to sie nie da :) ;) )
ale cały czas wierze ze sie uda!!

Dreamsik- maleństwo -nie martw się -zobaczysz będziesz miała swoją fasolke jak my wszystkie zresztą i to napewno już nie długo -tylko nie myśl o tym za wiele ,bo stres to najgorsze co może nas dopaść :(Uśmieszek na buziaczek przyklej i będzie git :)

PCHELK0 ja czuje sie dobrzE:) wcozraj mnie troche mulilo ALE dzis jest oki,bylismy u kolezanki na herbatce powspominalysmy stare dobre czasy :)a jutro na zakupki chce sobie kupic biale spodnie ale nigdzie nie moge znalesc ladnych

reklama
Haha..miałam do was zerkać wczoraj, a jak tylko zdążyłam odłożyć kompa to za chwilę padłam, nie miałam siły się uczyć ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry