reklama

optymistycznie starające się

Witam dziewuszki ja wpadlam tylko na chwilke bo czekam na mezyka...

Pchelka Mysia nie stresujcie sie tak!!Co ma byc to bedzie!!Poczekajcie jeszcze z tym testem!Tak jak dziewczyny radza najlepiej 2 dni po spodziewanej @!!!Wszystko bedzie dobrze!!Pamietajcie ze moze nosicie w sobie juz fasolke wiec odpoczywajcie i sie niemartwcie niczym!!!

Pozdrawiam i caluje was dziewuszki!!

reklama
Hej dzięki za rady LILITH ale łatwiej powiedzieć trudniej zrobić ::) :) :) :) :) ale masz racje trzeba sie wyluzować ja juz sie tak nie stresuje :) co ma być to będzie ;D Pozdrowienia

Wiem wiem bo sama mialam podobnie!!!Ale staraj sie o tym niemyslec i poprostu czyms zajac!!!trzymam kciuki za was!!!Jak tylko za testujecie to dajcie znac!!

oj kochane dziewczynki!! nie przejmujcie sie tak, bo to i tak nic nie pomoże. pomóc za to moze przytulanko ;) ;D
z czego mam zamiar skorzystac przy najblizszej okazji ;D ;)

A ja tak w zwiazku z tematem to chcialam powiedziec ze jestem ochocza lipcoweczka!!!Moze zaloze taki nowy watek?jak myslicie?wkoncu nowy miesiac przed nami!!!

LILITH, przepraszam za przechwycenie pomysłu, ale juz sie nie mogłam doczekac zeby zaistniał taki wątek!!!

a więc kochane lipcóweczki!! wpisujcie sie!!
nie tracmy nadzieii, musi sie udac!!! w końcu są wakacje!!!
ja mam wielką nadzieje ze w tym miesiącu zakończe starania o moja pierwsza dzidzię, ale nie stawiam juz żadnych warunków dla zycia!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry