reklama

optymistycznie starające się

reklama
MALINKO POMÓZ NIEWIEM CO MYSLEC TO MÓJ 20 DZIEN CYKLU TEMPERATURKA OD 7 DNI WYNOSI POWYZEJ 37,2 (MIERZE JA 2 RAZY DZIENNIE RAZ O 12 RANO A RAZ O 24 )12 RANO TO PORA O KTÓREJ WSTAJE ZROBIŁAM DZIS RANO TEST I JEST NEGATYWNY A MOZE ZA WCZESNIE GO ZROBIŁAM???????? POMÓZ ASIA

PCHELKO spokojnie kochana ja zrobilam test wczesnie i wyszedl pozytywny.ale to zalezy od stezenia HCG twoje moze byc narazie malo i moze byc za wczesnie kiedy powinac miec@?? poczekaj i jakies 6 dni po zatestuj

Pchełka, ja zrobiłam test jakieś 3,4 dni przed terminem @ i wyszedl negatywny (a dobry test- ten z Dzidzią) a potem @ nie przyszła a dwa dni po terminie @ były już dwie grube krechy. Tak więc radzę jeszcze poczekać z testem. trzymam kciuki! Papa

Witajcie dziewczyny znowu mnie nie było parę dni ale ciagle nie mam czasu ;( co u was słychac bo u mnie nic ciekawego narazie sie nie tetowałam :) bo po tym negatywnym wyniku ostatnio to mi sie wszystkiego odechciało :( I juz sama nie wiem co robić, ale ogólnie humorek mam dobry...... a co u ciebie pchełko robiłas test ??? Jak tam twoje objawy ??? Pozdrawiam

CZESC MYSIU OBJAWY SIE NASILIŁY A TEMPERATURKA NIE SPADŁA DZISIAJ MIAŁAM 37,4 ROBIŁAM TEST ALE NEGATYWNY JEST TO MÓJ 20 DZIEN CYKLU POCZEKAM JESZCZE BO DZIEWCZYNY MÓWIA ZE ZROBIŁAM ZA WCZESNIE A CO U CIEBIE ????????POZDRAWIAM

reklama
ja tez wstrzymuje sie od robienia testu termin @ mam na 10 więc to juz niedługo chyba poczekam aha moja temperaturka też jest cały czas wysoka i dziś miałam tyle co ty 37.4 ;) i sutki mnie bolą coraz bardziej ale na @ też mnie zawsze bolały aaaaaaaaaaa no i wczoraj wieczorem bolał mnie jajnik ten sam z którego miałam owulacje w tym miesiącu, bolał tak jak przy owulacji nie wiem co mysleć o tym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry