Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też tak myślę!! Czasem aż tak myślę, że mnie w dołku ściska! Ale najbardziej będzie mnie ściskać gdy będę pewna że moje szczęście jest pod moim serduchem !! :
Małgosiaa , dzięki za wsparcie!!! ja juz w tym miesiącu starania zakończyłam, chyba ze jakas "gratisowa" owulacja mi wyskoczy ;D ;D ;D
ale jeszcze sierpień jest w perspektywie, wiec nie trace nadzieji
Izabelka , kochanie, obawiam sie ze jeszcze za wczesnie na wysłuchanie tętna słuchawką czy nawet tym urzadzeniem to tego...
w usg to można. 12 tyg to jeszcze macica ledwo wystaje poza spojenie łonowe, wiec nie da rady znaleźć. chyb aże technika mnie wyprzedziła, co jest możliwe ;D
ale jak juz bedzie możliwe to nie powinno byc problemy z posłuchaniem serducha przez ciebie i męża.
Ależ to niesamowicie brzmi... Wspaniałe uczucie - pierwszy raz usłyszec bicie sreduszka... Wzruszyłam się... Izabelko wielki buziaczek dla Ciebie i Twojego Maleństwa :-*