reklama

optymistycznie starające się

Ojejku ja Wam zazdroszczę tego wyjazdu :)
My z męzem dopiero ok. 14 - 15 sierpnia chcemy wyjechac na polskie morze... chyli jeszcze cały długi miesiąc :)

reklama
Ciekawe co będziemy opowiadać po urlopach??? :D :D :D Może założymy forum pt. "wakacyjne fasolinki" :D :D
m.a.l.i.n.k.a my chcemy wyjechać o 24:00 ale znając naszą paczkę będzie to z pewnością później :(

Anek tylko, że jak my będziemy sedzieć w pracy lub w domu Ty będziesz odpoczywała i luzowała :D :D :D

Elżbietko a gdzie to lecicie??? Jeju ja nigdy nie leciałam samolotem i nie wiem czy kiedykolwiek polecę :( :( :(

Pozdrawiam i jadę do domu. PA

Oj tyle mam pracy, że sił mi brakuje n to staranie ale postaram się! Cały czas myślęo tym jak bardzo byłoby super żeby sięwresszcie udało... Mam nadzieję, że choć w bezstresowe wakacje się nie udało to może w domu wyjdzie mimo stresu? Niby za 8 dni owulacja ale sama nie wiem jakoś tak dziwnie się czuję i oststnio jakbym nie miała śluxiku właściwego? kiedy właściwie powinien się pojawić ten rozciągliwy śluz?? Wie ktoś może?

m.a.l.i.n.k.a My wracamy 2 sierpnia mam nadzieję, że będzie dobra pogoda do końca naszego urlopu!!!
Elżbietka super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może mi się też uda kiedyś tam wybrać ;)

Hej :)
U nas nastąpila zmiana planów i jedziemy do Chorwacji!!!!Na początku sierpnia ;D jedziemy samochodem i zostajemy tak długo na ile nam starczy pieniążków:)
A w pn uciekamy w las nad jeziiorko. Nie mogę się doczekać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry