reklama

optymistycznie starające się

U mnie dziś srasznie zimno,pochmurno i wogóle-brrryyy   >:( ,a ja tak lubie ciepełko  ;D @ dochodzi ku końcowi -nareszcie bo mam jej już serdecznie dość Wiecie myślałam ,że u mnie z tymi staraniami to już tak długo trwa ,ale policzyłam i doszłam do wniosku ,że to dopiero 5 miesięcy i to nie jest wcale długo -tylko czas tak się dłuż i ciągnie.Będzie dobrze napewno wszystkim nam się uda ja w każdym razie w to wierze i modle się za nas wszystkie ale nie myślę o tym zawiele tylo wtedy kiedy zbliża się termin spodziewanej @-wtedy jakoś nie potrafie się wyluzować i nie myśleć o tym  :(

reklama
A wiecie co wam powiem...jak przez tydzień nie miałam dostępu do BB to tak trochę odżyłam, bo nie myślałam prawie wcale o tym, ze już chcę dziecko itp. To BB tak na nas mocno wpływa, że dostajemy kręćka, bo tu ciągle o jednym rozmawiamy hihi :) A mi się na szczęście udało trochcę od tego uciec i na razie nie mam ciśnień...no ale w związku z tym, że wróciłam na forum pewnie lada moment znowu mnie ta bestia pożadania dziecka dopadnie ;D ;D ;D

Na szczęście chłodniej dzisiaj i u nas :)

Ale ja niestety nie będę szczęsliwą lipcóweczką, w sobotę dostałam @ :(

Ale może będę sierpnióweczka a jak też nie to może wrześniówczeką to w końcu miejsąc moich urodzin i wtedy to fasolka musi już zrozumieć mamusię i się zagnieżdzić :) Ale fajnie... :)

Miłego dnia wszystkim!!

ja też niestety lipcóweczką nie będę ta okropna @ odwiedziła mnie w niedzielę a juz myślałam że może się udało.......
no ale cóż kolejny miesiąc przytulanek przed nami, tylko trzeba się jakoś wyluzować :laugh:

Jeszcze 4 dni i mnie nie ma w domu !11 HURRRA!!!
Jestem bardzo zdziwiona moim organizmem- od kilku dni boli mnie podbrzusze (ale to nie jest uciążliwe raczej uczucie ciężkości), jestem slabsza i nie mam zbytnio humoru a wczoraj po pysznym śniadaniu wymiotowałam jak przysłowiowy kot - dziwnie to dla mnie ?????????????? :-[ :-[ ;)

KA milka w takim razie wrzucamy na luz :) A na pewno będzie dobrze :) W końcu nie można być taki samolubym, dzidzia przyjdzie kiedy będzie chciała :)
caluski :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry