reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

madziujka, ja też zafasolkowałam w miesiącu, w którym wydawało mi się to najmniej prawdopodobne :) kaprysy natury, trzymam kciuki, żeby to był dzidziuś!

reklama
Madziujka nie będziemy zapeszac :) Poprostu czekamy na dobrą wiadomość ;D

A macie rację z tymi urlopami, Wy już będziecie po a ja bede jednen tydzien w małopolsce a drugi we Władysławowie! ;D Ale bede Wam przesyłac sloneczne pozdrowienia :)

A ja już od dzis zaczynam starania :) @ sobie poszła, a że po stracie Arusia skróciły mi się cykle do 25 dni więc lada dzień będę miała owulację a dni płodne wynika że dziś już się zaczynają... więc na co tu czekać :) Zabieramy się z mężem do dzieła ;) Tak bardzo pragnę Maleństwa!
Życzę by nam wszystkim wkrótce pokazały się dwie kreseczki!

Ines , działajcie, działajcie, trzymam kciuki za powodzenie akcji ;)
Agnezzz , ja za niecałe 2 tyg odrywam sie od BB n atez prawie 2 tyg, wiec bede miala sznse wyluzowac, chociaz w tym miesiącu juz sie nawet nie staralismy za bardzo, tylko tak normalnie, jak była ochota to sie przytulalismy. teraz niestety mam jakies plamienie, juz 5 dzień. i nie wiem co to jest. mam nadzieje ze sie skończy niedługo, bo to nic przyjemnego ::)

Ines bedzie dobrze!! Straj się i przytulaj do męża :) TRZYMAM KCIUKI!!

Elżbietka z tymi plamieniami to może jakaś konsultacja u lekarza ?? ;) By się lepiej przydała...

Axxa to ja podczas naszego wspólnego święta :) bedę mocno trzymac kciuki żeby się udało !! :)

Ja juz raczej mogę zakładać post sierpniówki :) Ale damy radę :) bynajmniej będziemy się starać :)

Myślę, moja Droga, że na urodziny męża to na pewno!! Coz za wspaniała niepsodziankę by miał ;D Bede trzymac kciuki za Wasza "urodzinkowa" fasolke :)

reklama
to ja też się dopisuję bo i my się dlaej staramy.. w czerwcu nie wyszło :( trzymajcie kciuki i za mnie w tym miesiącu :D

Do góry