reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

Witajcie, podjęlismy w końcu najważniejszą decyzję w zyciu! :laugh: W tym miesiącu się nie udało, ale teraz musi :D
Jestem tak podekscytowana, że chyba zwariuję od tych emocji!!! Ciągle o tym myślę i oczami wyobrażni juz widze moją dzidzię... Kilka dni temu miałam niesamowity sen i dlatego wierzę, że wkrótce też będę miała fasolkę w brzuszku.

Pozdrawiam wszystkie starające się i trzymam za Was kciuki!

reklama
Witam!
z tymi testami to ja mialam tak samo,pierwszy i drugi pokazal ze nie jestem a trzeci po spozniajacej sie tydzien@ wyszedl pozytywnie...ale to bylo w kwietniu i od tego duzo sie wydazylo...przykrych rzeczy...ale teraz w lipcu mam nadziejz zajsc wiec trzymajcie kciuki... ;)

Dziękuję Patina! Trzymam mocno kciuki za zafosolkowanie :-)
Dajesz mi jeszcze nadzieję! Obiecałam sobie solennie poczekać na @ i dopiero wtedy ewntualnie zrobić kolejny test. Mąż się ze mnie śmieje, nazywa mnie "panią natychmiast" i mówi, że te testy to kolejny objaw :-)
Boję się, że te objawy sobie tylko wmawiam - dziś np. bolała mnie głowa, a od paru dni w dole brzucha, no i mam ogromne trudności z wstaniem przed 10 rano...

Witam baaardzo gorąco i sedecznie nowe koleżanki maxin78 oraz Luzie78 Cieszę się że do Nas dołączyłyście życzę Wam abyście nie musiały za długo czekać na Wasze upragnione fasolunie-szybko fasolkujcie!!!!!! ;D

Asia23-witam serdecznie w naszym gronie i trzymam za Ciebie kciuki!!!!! ;D   Elżbietka -taka przerwa w przytulankach z małżonkiem   ::)  może pużniej dobrze zaowocować-powodzenia i trzymam mocno zaciśnięte za to piąstki  ;D

witaj Asiu23! faktycznie chyba było za wcześnie na robienie testu, ale doskonale Cie rozumiem sama nie mogłam
doczekać do terminu @ i robiłam testy wcześniej nawet nie wiem ile ich juz zużyłam.
zaczekaj do dnia spodziewanej @ i testuj a my trzymamy kciuki za Ciebie i dwie wieeelgachne krechy :laugh: :laugh:

u mnie wkońcu @ dobiegła końca-NARESZCIE!!!!!,   ::) ;D trwała całe 7 dni okropieństwo  :mad: zawsze miałam 4 góra 5 dni ale to może z powodu  ostatnich upałów  i z przemęczenia.Odliczam niecierpliwie dni do urlopu jeszcze tylko 11 dni-hip hip huraaaa!!!!! ;D ;D ;D

reklama
U mnie właśnie 4 dzień..mam nadzieję, że jutro już ostatni...oby :)

A mi do urlopu zostało pewnie jakieś 360 dni jeszcze ;) :laugh:

Do góry