reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

Witam nowe panie i zycze szybkiego zafasolkowania.

Dziewczyny za 2 dni wyjezdzam nie wiem czy tu jszcze zajze wiec trzymajcie sie wszystkie cieplo i zycie mi ladnej pogody

reklama
Lana jest tez odlczam dni do mojego urlopu :) jeszcze 12 dni i jedziemy z męzem nad morze :) HURRRRRAAAAAAAA

Tez moja @ się dzisiaj powinna skonczyc, ale widze ze to jeszcze potrwa dzien lub dwa... buuuuuuuuuuu

I bedzie mozna zalozy post Entuzjastyczne sierpniówki :)

Hej dziewczyny,dziekuje: Anek, LANA, KA milka, m.a.l.i.n.k.a za cieple przywitanie,Dzis mam swoje dni plodne wiec bede dzialac z mezem 8),moze juz za dwa tygodnie cos sie wyjasni,jestem pelna nadzieji i optymizmu ;) Witam Luiza78 probujesz wiec moze sie teraz uda.Trzymam kciuki ;)

Malinka zycze milych wakacji,odpoczywaj i relaxuj siejak naj wiecje,masz Fajowo,ja niestey musze czekac na urlop do
wrzenia :(

Maxin78 wiec działaj kochana :) Mocno przytulaj się do męża ;D Bedziemy czekac na wieści czy sie udało :)

m.a.l.i.n.k.a. Miłego wypoczynku!!! Wracaj cała i zdrowa do nas po urlopie!!! ;D Juz powiedziałam komu trzeba, żebyście mieli ładną pogodę!! ;D Pozdrawiam już teraz cieplutko!

Oj bede sie sie do niego przytulac,sam jest bedzo chetny wiec mam nadziej,ze bedzie dobrze ;D,dzieki za slow otuchy ;D ,bede pisac co i jak ;D,
Anek czy tu rowniez sie starsz o fasolke?

Malinko udanych wakacji!!duzo sloneczka i radosci!!! dbaj o fasolinke i pocaluj od cioc!!!!

witam nowe starajace sie :)

Maxin78 tak my z mężem od jakiegoś czasu również staramy sie o naszą pierwszą fasolkę :) Ja się coprawda nie nastawiam tak od razu, bo wiem, że to nielada wyczyn ;D Iwiem, ze jak się czegoś bardzo chcę to moze nie wyjść, więc spokojnie sie stramy :)

pozdrawiam!

reklama
Ja Anek mysle zeby juz nowego watku nie zakladac tak jak pisala Agnezzz...bo faktycznie robi sie straszny balagan!
Ja wyczekuje do mojej @ i jak pisalam licze ze nie dostane...

Do góry