reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Dzięki!
Czasem wpadam w euforię że to już, a za chwilkę myślę że to nie możliwe...
Boję się że znowu jak zrobię test i będzie negatywny to dopadnie mnie handra itd zobaczymy jutro. Wstanę o 6 żeby zrobić z mężem-w razie czego żebyśmy chwilkę chociaż przed pracą pocieszyli się razem. I dam wam znać jak poszło ;)

reklama
A ja dzis zalapalam jakiegos dola moze to przez pogode ??? Normalnie ryczec mi sie chce hmmmmm ja to jwestem dziwolag pozdrawiam Aga

Agi będzie lepiej jutro !!! Zobaczysz. Czasami tak jest że mam napady smutku.
Zrób sobie kubek kakao- pomaga! do jutra i głowa do góry!

Witam wszystkie Panie starajace sie o dzidziusia.Jak wam idzie? nie zalamujecie sie jeszcze? bo ja powoli zaczynam Smutna(y) staramy sie juz ponas rok i zadnych efektow.Kilka razy spoznial mi sie okres ale okaywalo sie to faluszywym alarmem.

Dziewczynki nie mogę w to uwierzyć ale pojawiły się dwie kreseczki!!!!!!!!!!!!!
Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noszę pod serduszkiem nasze maleństwo i chcę śpiewać całemu światu że jestem taka szczęśliwa :laugh: :laugh: :laugh:
Wstałam z mężem rano i zrobiliśmy teścik, a on teraz poszedł do pracy w taki szoku,że nie mógł się biedaczek zebrać.
Kupię jeszcze jeden teścik żeby potwierdzić.
Dziewczynki wierzę że wam też w krótce się uda!!! Też będziecie miały maleństwo :) Będę cały czas was dopingować :D
Nie mogę jeszcze sama w to uwierzyć.
Ale jeśli chodzi o piersi to bolą inaczej-tak po bokach :)
I'm so happy!!!!!

Gratuluje Izabelka-chociaż jedna szczęsliwa :) Mam nadzieje, że drugi teścik to będzie tylko formalność :)

reklama
Do góry