reklama

optymistycznie starające się

dziewczyny mam strasznego dola ;(Smutna(y) nad ranem tata zadzwonil moja najukochansza babcia znowu jest w szpitalu boze!!!!! jaki ten los nie sprawiedliwy a ja sama w domku nawet nie mam sie do kogo przytlic

reklama
maz zaltawil sobie wolne w pracy za kawalek jedziemy do szpitala.JA wiem ze dobrze nie bedzie to juz ktorys podbyt z rzedu babcia ma 84 latka to juz staruszka i wogle miala jeden wylew ostanio zawal i teraz chyba tez zawal:(

To rzeczywiscie przykre.Niestety przychodza takie chwile kiedy najblizasza osoba odchodzi. My jednak musimy zeyc dalej.Ja w przeciagu jednego roku stracilam ukochana babcei i mame.Bylo ciezko i to bardzo.Maz mnie wspieral ale to nie to samo . Teraz rok temu straciialm tate. w tej chwili mam tylko siostry ale one sa duzo starszei nie zawsze rozumieja moje obawy i problemy.Jednak nie poddaje sie i wierze ze bedzie dobrze.Tobie zycze aby bylo jak nalepiej i samyc radosnych chwil .Pomysl o maluszku ktory jest w Tobie.

Malinko słonko nie denerwuj się wiem że to przykre i baaardzo boli. Ja Cie wirtualnie przytulam bo wiem jak może boleć świadomość. Życie pozwala nam na wszystkie uczucia to nienależy do przyjemnych ale też ma swoje miejsce w życiu.  Brzusio do góry trzymam kciuki za Ciebie i Twoją babunię!

Czasem wejdę do przyszłych mamuś i jak oglądam ich zdjęcia to............ same wiecie. A te śliczniutkie niemowlaki Boże mój jakie to piękne mieć dziecko!!!! Być z nim cały czas przez 9 miesiączków czuć jak rośnie jak kopie a potem w bólu  je rodzić......... to jest piękne to jest sensem naszego życia... ale się rozmarzyłam...........................................

malinka ja dokładnie w marcu tego roku straciłam babcie, co prawda nigdy z nią nie byłam mocno związana ponieważ ciocia która z nią mieszkała była jędzą delikatnie mówiąc. Nawet na moim ślubie nie mogła być bo miała juz skleroze i ciotka powiedziała żebym jej nie zapraszała bo tylko kłopot jej sprawie. I tak babcia miała wmówione ze na ślubie była. po smierci miałam strasznego doła z tego powodu. Ale myśle że gdyby wiedziała nie miałaby do mnie żalu. Przykro jak ktoś w rodzinie choruje ale cóż taki jest los każdego człowieka i należy sie z tym pogodzic.

reklama
Malinko- nie denerwuj się..tak jak napisała Axxa..ludzie w tym wieku chorują..wiec moze tylko skonczy się szpitalem..Myśl pozytywnie..wszytko się ułozy i babcia wróci do domku:)!-już-uśmiechaj się słońce;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry