reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

czesc kobitki dawno nie pisałam ale tata mial problemy zdrowotne i było nie zaciekawie na całe szczescie wszystko jest juz ok dzisiaj ide do nowego gina jestem ciekawa co mi powie powiem szczerze jestem przerazona pierwszy raz w zyciu ide do faceta nie śmiejci sie jestem niesmiała osoba i nawet sobie nie umiem tego wyobrazic ale jezeli tylko ma nam pomóc to niesmiałos schowam do kieszeni mam nadzieje ze wroce nastawiona optmistycznie z tej wizyty.do usłyszenia pozniej pozdrawiam papatki GWIAZDECZKO przepraszam ze dopiero dzisiaj gratulacje z okazji rocznicy moze juz niedługo bedziemy szczesliwe i zafasolkujemy trzymam kciuki za nas wszystkie dobra musze juz zjezdzac jeszcze raz papatki jeszcze jedno MALINKO nie mam juz takiego doła jest coraz lepiej

reklama
:)
Czesc Basienko napewno bedzie wszystko dobrze , napewno nie masz sie czym martwic...dla otuchy powiem ci ze moj lekarz tez facet, jest bardzo delikatny i subtelny ....kiedys mialam pania ginekolog i bylo ok , pozniej przez przypadek poszlam do faceta ( bo jej nie bylo a cos mi tam bylo potrzeba, chyba tabletki , juz niepamietam dawno to bylo) i wtedy doznalam szoku ....bylo sympatyczniej , delikatniej i wogole lepiej ...wiec sproboj
milej wizyty ;)

Ja chodze do kobiety gina, bo jakos tez mi dziwnie, zeby obcy facet zagladal mi miedzy nogi :p
Raz poszlam do faceta i bardzo zle wspominam ta wizyte.
Jak zajde w ciaze to jednak chyba znowu przerzuce sie na chlopa, duzo slyszalam o jednym dobrego, a poza tym dyzuruje w szpitalu i jest tam zastepca ordynatora, a slyszalam, ze jak prowadzacy ciaze lekarz ma duzury w szpitalu to zupelnie inaczej traktuje sie ciezarna. Wiec za kilka miesiecy bede sie rozkraczac przed obcym chlopem hihi ;D :p

HI HI HI -AGUTEK DOBRE -HI HI ;D ;D ;D jA ZAWSZE CHODZIŁAM DO MĘZCZYZN GINEKOLOGÓW I BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA A TERAZ CHODZE DO KOBITKI I W SUMIE TEZ NIE JEST ŻLE ALE WOLAŁAM POPRZEDNIEGO ,LECZ NIESTETY ,ŻLE POBIERAŁ MI CYTOLOGIE ALE ZA TO URATOWAŁ CIĄŻE ::) ;D

Ja też chodzę do facetów ginekologów ten do którego chodze teraz kest super
lubi żartami rozładowac napięcie poza tym dyżuruje u nas w centralnym szpitalu klinicznym
w Katowicach a to dobry szpital ale kiedys chodziłam do babeczki i też było nieźle

byłam u gina wizta super ale wiadomosci nie zaciekawe jestem tak zdolowana ze nic mi sie nie chce mam straszne problemy hormonalne prawdopodobnie problemy z taczyca i nadnerczami nie zachodze w ciaże bo nie mam wogóle owulacj poprostu narazie jestem niepłodna w gabinecie ryczalam jak dziecko uspokoił mnie i powiedział że zrobi wszystko co w jego mocy mam sie narazie nienastawiac na dzidzie bo jak wyniki wyjda tak jak on myśli tzn w miare dobrze to bardzo długa droga przed nami i mnóstwo badan prawdopodobnie nawet parodniow lezenie w klinice ale on jest dobrej myśli takie problemy mam juz od paru lat i jak sobie pomyśle ze gdybym wczesniej do niego poszla moglabym juz miac wszystko w porzadku a tak chodziłam do lekarki naciągarki ktora nic w moim kierunku nie robila tylko cały czas wciskala mi luteine na wywołanie @ koszmar mam ochote nazdać jej jak...... przepraszam ale tak własnie mysle nie wiem jak juz mam sobie z tym poradzic pomożcie błagam nie wiem jak długo to jeszcze wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miszhusteczkami1xq.jpg

Basenko, dobry gin to podstawa. W dodatku z tego co piszesz to rzeczowy gosc z doswiadczeniem. Nie mysl, ze wczesniej do niego nie poszlas. Lepiej pozno niz wcale. Trzymam kcikasy za Twoja terapie i za Ciebie.

:)
Czesc Basienko , widzisz wszystko bylo w pozadku , wiesz co juz jest nie tak i szybko sie z tym z twoim ginem uporasz , tak jak powiedziala joas dobra opieka to podstawa, napewno wszystko sie ulozy i moze za pare miesiecy pochwalisz sie czyms malutkim ;)

reklama
Basieńka głowka do góry najważniejsze ,że masz super gina a takich to ze świeczką szukać-teraz wszystko już się dobrze ułoży msisz tylko być cierpliwa :)

Do góry