Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Malinka-ja uwielbiam kawe-rozpuszczalną ale dziś chlapnełam sobie jedną parzoną,bo jakiś taki dzień śpiący a ja mam niskie ciśnienie-ale masz racje skabulku dla "fasolki"-zrobie wszystko-tylko kiedy ona sie tam zagnieżdzi?-mam nadzieję ,że już nie długo ;D
Lana jasne ze mozna wiedziec :laugh: pracuje na bazie zabiegowe -jestem fizjoterapeutka ale lubie zaskakiwac i czesto mowie (pisze) ze podlaczam ludzi do pradu a wtedy moj rozmowca
No ładnie aparatki-, gigantki..jej..a ja dziś padam z przemęczenia i fizyznego(chyba mój oprganizm domaga sie wiecej niż 4 godz snu dziennie..)..a tak jest juz od kilku dobrych dni..no i psychiczny..mnóstwo stresu i bla bla bla..a pogoda do d...
Kupiłam sobie wracajac z pracy dużooo warzyw..najadałam sie baaardzo..rzodkiweczkę..pomidorki..szczypioreczek..mniam..z jogurcikiem..Uwielbiam tez truskawki..ale to poźniej..teraz juz bym ich nie zmiesciła....a kawe owszem..napiłabym sie..czekam na gosci...zaraz znajomi przychodzą..
a jesli chodzi o palenie to ja rowniez rzucilam jak sie dowiedzialam ze nosze pod serduszkiem malenstwo ... tak jak mowicie , taki maly papieros nie bedzie kierowal moi zyciem