reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Majeczka pewno,że dam Wam znać-obojętnie jaki będzie rezultat[czy mnie zaleje :mad:,czy też nie ;D]

reklama
trzeba patrzec optymistycznie ;-)) bo w koncu juz prawie wakacje a to podobno najbardziej sprzyjajacy czas na zafasolkowanie...;-))

m.a.l.i.n.k.a pisze:
DORKA a cio to jakies imieninki albo cosik???? czy bez okazji?
Nie Malinko..nie imieninki..
Miałysmy tochę popracowac..omówić kilka rzeczy...m.in. była moja siostra...no i jak nigdy w życiu pokłóciłyśmy sie..Bardzo mi smutno z tego powodu..nawet sobie nie wyobrazacie jak bardzo..(wyję)

Dorka! Na pewno szybko się pogodzicie, taka pogoda, że wszyscy jacyś podminowani!
Majeczka! Ja w tym miesiącu (co minął) odpuściłam sobie. Brałam Luteinę i niezbyt obrze się czułam. Pomyślałam, że jakbym potem miała brać ją jeszcze przez parę miesięcy to bym nie zniosła! Pozatym ostro wzięliśmy sięwtedy za planowanie urlopu, miałam egzaminy końcowe i tak postanowiliśmy zrobić przerwę. Na szczęście Luteina przez 2 cykle zadziałała - nie miałam tym razem żadnych plamień przez @, więc w pełni sił w czwartek wyruszam na wakacja i mam nadzieję przywieść z nich pasażera lub pasażerkę na gapę! ;)

m.a.l.i.n.k.a trydno wykonac a i owszem , ale tez duzo zalezy w jaki sposob sie "to" wykonuje ... ja nie uwazam siebie za slaba osobe a najwazniejsze chyba jest podejscie samej siebie do siebie :) jaka cie widza taka cie pisza .... to takie popularne przyslowie ;) ...ale zalezy od samej Ciebie jaka chcesz zeby cie widzieli .... dlatego nie poddajemy sie i JESTESMY SILNE :) .... buziaki kochaniutka :-*

MARGOLIS spelnienia marzen o wyczekanej z matczyna miloscia fasoleczce !!! Ostatnio nie bylo mnie tu , czytam i czytam i widze, ze tu istne cudenka sie dzieja od tych ciazowych fluidkow!!!
WSZYSTKIM PRZYSZLYM MAMUSIOM ZAFASOLKOWANYM SERDECZNIE GRATULUJE :D :D :D  A starajacym zycze duzo sily i radosnego owocnego seksiku ::)

Margolis przywiez przywiez ....zycze Ci tego z calego serduszka , taki "pasazer na gape" bedzie wieczna "pamiatka" a ile radosci w zyciu Ci przyniesie ..powodzenia i milego odpoczynku :)

Dorka siostry sa dlatego super ze dlugo nie potrafia sie gniewac :)...[oj ile razy ja sie klocilam z siostra (ojoj) ]...wiec napewno szybko sie pogodzicie i dalej bedziecie dobrymi siostrami .... taki urok rodzenstwa :) a "kto sie lubi ten sie czubi" , wiec glowa do gory i nie smutac sie  :-*

aga26ka pieknie dziekuje/my :)

moze macie rację...
Niedawno zadzwoniłam do meza..ryczalam mu do telefonu i też pocieszał, ze jutro damy sobie buziaka i bedzie ok...ale dzis smutno...;( :-[
Margolis..mam nadzieję..wiem i tzrymam za nas kciuki, byśmy z podrózy wóciły z naszymi fasoleczkami!!!..
Modliłam sie za nas wszystkie wczoraj ..uda sie..na pewno ..zrealizować swoje marzenia..;)

reklama
Do góry