reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

My juz oswiecilismy z mezem i Kuba :-) Jedziemy tylko jutro na obiad do dziadkow (moich rodzicow) chociaz pewnie moglibysmy tam cale swieta spedzic ale mam diete i nawet jaja nie moge zjesc wiec jakos mi sie nie usmiecha patrzyc jak inni jedza ;-)

reklama
Megusek ja taką dietę miałam w Boże Narodzenie...ech, wolę nie wspominać...ale do dziś mi się w zamrażalce mrożą danka bo powiedziałam że nie przepuszcze i swoją porcję zabieram na "lepsze czasy":-D

A my dzisiaj byliśmy na wycieczce w Amsterdamie pooglądać wystawę składającą się główna ze szkieletów tudzież mięśni, skóry i organów, miodzio:-) Na miejscu okazało się, że nie wpuszczają z wózkami dziecięcymi (czego nie przewidzieliśmy) i Maciek przez ponad godzinę nosił naszego klocka na rękach, aż zasnęła...Oj, podobało jej się...będzie z niej lekareczka...początki anatomii zaliczyła a ile nowych, żywych twarzy się naoglądała...hohoho.

Wiecie mam pytanie, moze to nienajlepsze miejsce ale tu najszybciej ktoś zajrzy. Czy któraś z was po tabletkach Cerazzette dostawała pryszczy????, bo strasznie mnie wysypało na całym ciele, ale nie wysypka tylko takie bardzo duze i bolesne wypryski:-( :-( :-( martwi mnie to i boli, jak to by było po nich to je odstawie

Dziewczynki witajcie po Świętach. Przez ostatnie dni przekonalam sie ze wszystko jest mozliwe. Mialam jechac do rodzicow na Świeta ale w czwartek rano dostalam propozycje wyjazdu w gory. Zebralismy sie w kilka osob i wio na lodowiec. Kuba byl wspanialy. Najpierw dzielnie zniosl podroz a potem przez kilka dni wjezdzal kolejka na 3000m, spedzal kilka godzin na swiezym powietrzu, dal Mamie pojezdzic na desce i odsapnac. Opalilismy sie troszeczke. Pogoda byla tak piekna, ze dziecko na sniegu w samym sweterku siedzialo. Karmilam go w przerwach. Zajmowalismy sie nim na zmiane. Nawet nie zaplakal. Po przyjsciu do hotelu okolo 17 padal i spal jak kamien a ja jeszcze smignelam ze dwa razy na saune. Czuje sie jak nowo narodzona. Wiec realizujcie swoje marzenia dziewczyny, choc najmniejsze.!!!

reklama
Cynamonka, tylko pozazdrościć takiego wyjazdu!!!Trzeba było zabrać ze sobą nas wszystkie ;-) , a nie tak cichaczem wyjeżdżać, a później się chwalić :-p
My na długi weekend majowy wybieramy się do Warszawy, do mojej drugiej babci. Musi dziecko przecież bliżej zapoznać się ze stolicą :-D .Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze.
A ja to ostatnio dziwnie się zachowuję - albo śpię do południa, albo latam jak nakręcona po mieszkanii i sprzątam wszystko co się tylko da :eek: .Z jednej skrajności popadam w drugą :eek: .
A poza tym to w tym tygodniu czeka nas wielka wiosenna kąpiel naszego kochanego pieska. Heh, nie będzie to łatwe, bo to raczej cielak nie pies - bernardyn długowłosy, konkretnie suka o imieniu Fanta.Kiedyś, jak miała 6 miesięcy to kąpaliśmy ją w łazience, w wannie.Ale teraz nie zmieści się do niej, niestety. No, ale wykąpać ją trzeba, bo ostatnimi czasy (od kiedy urodziła się Oliwka) mieszkała psinka biedna na dworze i troszkę się pobrudziła ;-) .Ale wiecie, są też zalety posiadania tak dużego psa - nie trzeba się schylać, żeby go pogłaskać :-D ;-) :laugh2:

Do góry