reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

Pola- niech kac na zdrowie- nalezy sie piwko super mamie;-) ....ja wczoraj zostałam wieczorem z mała- maz nie dosc ze był w pracy (ja z Sara caly dzień)to pózniej wybył mi na trening....wiec jak jak połozyłam mała...to obaliłam 2 kieliszki wina- ach dobre- i wtryniłam pół czekolady- ups- pójdzie w pupe:tak: a niech to...ale chyba okres mi sie zbliza...chyba- bo nie karmie juz cały m-c...a ostatnia @ była- niech sobie przypomne- 13.01.2006- nie pamietam juz co to za stan:-D

reklama
Pola no no to teraz czas zaszaleć:tak:mi też już się marzy większ ilość alkoholu i jakis papierosek ale jeszcze sobie odpuszczę...jak Paula się w zupelnośći obrazi na cysie to wtedy zaszaleje;-)
Meggi hihi ja też jeszcze nie wiem co to za stan ale po porodzie zwróciło mi się wszystko za czas ciąży:baffled: już karmię coraz mniej więc można się już czegoś spodziewać:eek:

ale zauważyłam że coraz więcej z nas przechodzi na butelkę jeszcze tylko Cynamonka,Kasia,Anii,Dorotak i Pajola wygrywają z dzieciaczkami:tak:
tak sobie nie raz myślę kurcze szkoda że Paula tak odrzuciła cyca,karmienie cyckiem nie bylo takie złe,a jakie oszczędne...jedna paczka NAN nawet nie wiem czy na tydz wystarcza:wściekła/y::-(

hmmm...mi też się marzy "małe" upicie i papierosek..wczoraj jak leżałam to sobie myślałam że fajnie jest karmić piersią i ja to w sumie lubię /mimo że czasem narzekam/. Lilek jest tak fajnie wtulony i to jedyna okazja /poza spaniem/ kiedy się do mnie przytula /bo inaczej to jest krzyk i drapanie mamy/ ale z drugiej strony to chcę wyjść i nie myśleć że lada moment mogę dostać telefon żebym wracała, można sobie wypić, zapalić na jakieś imprezce /jakoś nie lubię nie zadrinkować/no i...wreszcie bym schudła, bo jakoś jak karmię to nie mogę sobie na to pozwolić bo zaraz mam mniej pokarmu, jak zjem mniej to od razu Lilka płacze co godzina.tak więc trzeba obmyśleć plan co zrobić...

Kaira nam Nan 2 opak 350g starcza na 3 dni jakos(ale Sara na raz zje max.150g- a wg danych na opak pisze dla jej wieku cos k 210ml)- najtaniej w Realu- 9 z groszami...

Megusek przepraszam bardzo no jak mogłam CIę pominąc! i oczywiście jeśli jeszcze kogoś pominęłam to przepraszam;-)

Meggi wow na 3 dni?? ja też kupuje w realu gdzie indziej nawet po 15zł:szok: ja kupuje Pauli NAN2R dodatkowo jeszcze zagęszczam kaszką i Paula zje maksymalnie 120 czasem z doskoku 150.ale przynajmniej skonczyly sie nam klopoty z wiecznym ulewaniem.no i w nocy i czasem w dzień w ruchu jest cyc ale i tak paczka maks na tydz.i ile sie z tego marnuje jeszcze:baffled:

Ja to już dawno bankructwo powinnam ogłosić :szok: Mała wpyla puszkę Enfamilu A.R. przez góra 3 dni a koszt puszeczki (zniżek nie ma żadnych :wściekła/y:) to 27 zl. i tylko w aptekach można kupić :no: Ale nic to - najważniejsze, że dobrze dobrane i Hanut rośnie na nim jak na drożdżach heh heh...

reklama
Do góry