reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

Mi lekarz na początku ciąży nie robił. Sama zauważyłam potem wpis, że mam dwójkę :no: Ale jaki lekarz... Teraz mam @ ale sobie obiecuję, że po tej już pójdę. Jutro lecę chyba do rodzinnego, bo gastrologa u nas nie ma a moje choróbsko się zaostrzyło i zaczyna mi już ostro przeszkadzać w normalnym funkcjonowaniu. Dobrze, że mała grzeczna i sama się sobą zajmuje, bo dziś nie mam na nic siły :sick:

reklama
Aniii ja w ogóle nie dostałam zaproszenia.Sprawdziłam sobie gdzie robią z tego programu, poszłam i zrobiłam za darmo.Dlatego od razu miałam skierowanie na dodatkowe, darmowe badanie.
Inna w szoku z moim małżem jesteśmy.Chłopak jesT BOMBOWY:-):szok:

Hej wszystkim mamom;-)
Chciałam obejrzeć filmik o tym roztańczonym chłopcu a tu....tvn zabroniło:-( No trudno.
Właściwie to chciałam się przywitać i od razu o coś zapytać - wiecie może jak to jest z vit D3? - jest ona w mleku modyfikowanym więc nalezy jeszcze dodatkowo podawać w kropelkach czy nie? A w rezultacie - czy można ją przedawkować?Słyszałam już różne opinie i ... sama już nie wiem.

Najlepiej zapytaj swojego pediatry. Co lekarz to inna opinia a co dziecko to inna dawka. My jemy mleko modyfikowane 4x dziennie po ok 210 ml i mimo tego mamy brać jedną kropelkę vigantolu.

To fakt że co pediatra to inna opinia. Ja od niedawna jestem na forum.Trafiłam tu zaraz po przeprowadzce do Torunia.Przedtem mieszkalismy w Mławie - i tam miałam swoich "zaufanych"lekarzy. Tutaj jeszcze jestem mało zorientowana - mieszkamy tu od miesiaca. A nie wiem czy i dla Was - ale dla mnie fajny i konkretny pediatra to podstawa do dobrego samopoczucia;-) - chociaż nie biegam do lekarza za każdym razem kiedy córa kichnie;-)
Pozdrawiam

reklama
Do góry