reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

I właśnie przez sąsiadów nie wyobrażam sobie mieszkania w bloku :confused2:

My głosowaliśmy rano. Poszliśmy z małą na spacerek i nawiedziliśmy punkt wyborczy - moją dawną podstawówkę. Szkoda tylko, że podjazdu dla wózków nie ma a schodów od groma więc lataliśmy z mężem na zmianę. Pogoda byłą super, czyste niebo, 3 stopnie, bez wiatru więc trochę połaziliśmy i od powrotu pozbierać się nie mogę :baffled: Spać mi się chce i raz mi zimno a za chwilę gorąco.
Ta @ mnie wykończy :crazy:
Fajne te nowe mordki :rolleyes:

reklama
Śnieg,śnieg i po śniegu...dzisiaj już tylko znikome resztki pozostały...a tak fajnie było:-(

my dzisiaj też pospacerowaliśmy,to Kościół to głosowanie.Paulisia odwiedziła swoją przyszłą szkołe:rofl2:
Ogólnie to jestem wkurzona bo jutro mamy drugą rocznice ślubu a że jutro mnie cały dzień nie ma bo w szkole to przesuneliśmy sobie romantyzowanie na dzisiaj i kurrrr..a ściągneli męża do roboty:wściekła/y:wrrrr
no nic to ide się wyładować na żelazku i stercie prania...

Inna a Tobie jak idzie dokształcanie?;-)

Kaira wszystkiego naj naj najlepszego z okazji rocznicy:-D:tak:Zdrowia, szczęścia, pomysloności a wieczorkiem ze 100 gości:-D:-D:-D
Inna ja już dawno na imprezy nie chodze bo nie mam gdzie;-)A wybrałabym się nie powiem...Więc zadroszcze imprezki choć kaca nie:-p;-)
Myśmy głosować nie byli, bo nie było nikogo na kogo chcielibyśmy głosować.Wczoraj u nas zimnica okropna była więc mieliśmy domowy dzień z filmami i rodzinnymi wygłupami.Odgrywałm kocowego potwora:-):-):-)Karolek go uwielbia;-)Tatuś dla odmiany jest najlepszy do gilgotania i łaskotania.Taaa uwielbiam takie niedziele jak wczorajsza:-):-)

Dokształcanie idzie mi...średnio.Wyobraźcie sobie że do tej pory nie byłam w bibliotece, nie mam żadnych książek...No, ale może do piątku się zmobilizuję ;-)

nineczka, wszystkiego naj naj naj dla Hani z okazji ukończenia 11 miesięcy (troszkę spóźnione ale szczere)

ewa i megusek, wszystkiego naj dla Seby i Kubka z okazji ukończenia 11 miesięcy (tu już bez opóźnienia:laugh2:)

Wszystkim naszym kochanym 11 miesięczniakom naj naj najlepsiejsze życzonka od BB-owej cioci i Adrianka i Madzi:rofl2:
ellodreamslandrr8ja8nz2.gif

reklama
No to jutro dzień lekarzowy.Lolo do hepatologa a mama na zabieg.Usunie mi gin nadzerka na NFZ:-):-):-)Tamten na mnie nie zarobi:-D:-DAle to skandal rządać 300 zł skoro można to zrobić w gabinecie na NFZ albo połowe taniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Niestety ten przyjmuje w Bytomiu, musze do niego godzine jechać i po same recepty mi się nie chce, ale jest super, prowadził mi ciąże i drugą też będzie a ten w Zabrzu to szkoda gadać.Tylko do wypisywania recept się nadaje i to na tabletki ustawine przez innego lekarza.Ach...

Do góry