Klemensa
Fanka BB :)
Twoja jestemMoja Ci onadokładnie ten sam zestaw, kujawsko-pomorskie rządzi.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Twoja jestemMoja Ci onadokładnie ten sam zestaw, kujawsko-pomorskie rządzi.

Musze w kalendarzu ta date zapisac jak nic!Nawet mi już jest ciężko lekko żyć.

Ja sobie kiedys znalazlam idealne ciasto, ale najgorzej to te pierogi zrobic, bo ciasto to jedno, ale trzeba cienko rozwalkowac i musi byc hiper cieniutkie, inaczej niedobreMój luby to jest super maszynka do robienia pierogów. Znaczy do klejenia. Tylko ja nigdy nie jestem zadowolona z ciasta, zawsze wychodzi nie takie. W sumie nie pamiętam kiedy ostatnio robiłam.

Moje teściowa robi z łososiem npKurcze ja bym chciała pierogi, ale nie mam pomysłu na farszcoś, co mlody by zjadł, więc bez sera i bez wołowiny, a w sumie wszystkie mają albo to albo to.
Musze w kalendarzu ta date zapisac jak nic!
Ja sobie kiedys znalazlam idealne ciasto, ale najgorzej to te pierogi zrobic, bo ciasto to jedno, ale trzeba cienko rozwalkowac i musi byc hiper cieniutkie, inaczej niedobre

Ja jak idę do dentysty to mnie zaczynają wszystkie bolećJa mam powrót do dobrego samopoczucia jak wizytę mam za rogiem, nigdy nie czuję się lepiej. To taki syndrom białego fartucha ale odwrotny.
Jak idę do dentysty to i zęby mnie przestają boleć.

Ale w sumie z dentysta to u mnie tez sie sprawdza ;D zawsze mam rozkmine przed „a moze odwolam, bo od rana to w sumie juz nic nie czuje”Ja mam powrót do dobrego samopoczucia jak wizytę mam za rogiem, nigdy nie czuję się lepiej. To taki syndrom białego fartucha ale odwrotny.
Jak idę do dentysty to i zęby mnie przestają boleć.