reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
No to jest skandal po prostu.Jestem ciekawa sama co tam będzie za śpiewka - Ojciec tego chłopca jest w radzie gminy,jego tata był przez wiele lat i nas sołtysem, mają wpływy -więc myślę ,że tego tak nie zostawią napewno.
Dla mnie to jest niedopuszczalne po prostu ale nie znam szczegółów.
Po prostu koszmar 😱
Nie chcij wiedzieć co by było gdyby spotkało to co piszesz któreś z moich dzieci. Te wychowawczynie ze strachu już nie przyszłyby do pracy.

Dobrze niech tego nie zostawia. Głupie pi**y

To nalep sobie szybciej i do zamrażalnika 😂😂.
A bigos mmmmm, chyba szybciej zrobię i więcej w tym roku, zawekuje i po sprawie będzie 😁

Taaak, słuchajcie ja sobie opracowałam listę co mogę zrobić najwcześniej i np zawekować albo zamrozić 🤣🤣🤣
Mąż to ze mnie się śmieje już, że ja z rozpiską z kartki tu planuję operację taktyczną 😆

Nie chcij wiedzieć co by było gdyby spotkało to co piszesz któreś z moich dzieci. Te wychowawczynie ze strachu już nie przyszłyby do pracy.

Dobrze niech tego nie zostawia. Głupie pi**y
No ,gdyby to spotkało moje to też bym poruszyła niebo i ziemię... Dzisiaj oni - jutro moja 😱
Ja sobie niewyobrażam przez co oni teraz w domu przechodzą, młody zastraszony, boi się wszystkiego...
Dyrektora napewno to będzie chciała zamieść pod dywanik...
Będę wiedziała więcej pod wieczór bo tak naprawdę to sama nic nie wiem bo moje dziecko w tym mc- 4 dni tylko było do 12:30 w przedszkolu.
Krew mnie zalewa...

reklama
Do góry