reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Żyje, biegam, spokoju nie ma 😆
Ale! Idę na l4 od wtorku, nie dam rady kolejny miesiąc bo moje plecy mówią stop, a jeszcze w domu mam dodatkowa pracę i niema kiedy odpocząć, kolejna wizyta pewnie będzie koło 10 grudnia także postanowiłam iść jednak wcześniej, szefowa stwierdziła że sama wdroży nowego pracownika, no i git.
Dobra decyzja jesli plecy odmawiają:D na sile nie ma co siedzieć

reklama
No nie ma, ale musiałam sobie to w głowie poukładać, mąż mi trochę nagadał i teraz juz odliczam..tym bardziej, że mam jeszcze co robić w domu i się tak goniłam z jednej pracy do drugiej.

Ach Ci mężowie 🤣 Mój mi gadał na początku. A potem już zrezygnował 🤣

Ale to dobrze, że się zdecydowałaś finalnie na trochę powiedzmy, RELAKSU. 😆

Ach Ci mężowie 🤣 Mój mi gadał na początku. A potem już zrezygnował 🤣

Ale to dobrze, że się zdecydowałaś finalnie na trochę powiedzmy, RELAKSU. 😆
Nonten relax to wiesz...grudzień to w ogóle kosmos, osiemnastka córki o której słyszę od lipca i bokiem już mi wychodzi planowanie, urodziny młodszej, święta 😵‍💫
Więc może w listopadzie conieco odpocznę 😶

Hej dziewczyny po długim czasie.
Mam dzisiaj spotkanie w szkole z dyrektorką i opiekunkami z przedszkola córki.
Młoda ogólnie więcej jest w domu niż w szkole,więc nie wiedziałam o czym będzie temat. Pod pytałam trochę i wyszło na to,że dzieci w przedszkolu są karane za złe zachowanie zamykaniem w szatni na klucz. W tym czasie reszta dzieci idzie na obiadek albo na spacer,do piaskownicy a te biedne dzieci są tam same, zamknięte.
Zauważyłam,że jedna z mam była usunięta z gr na messku - okazało się ,że jej syn był tak karany (chodzi drugi rok do przedszkola). Teraz boi się wszystkiego, przeprasza za każdą drobnostke, śpi przy świetle i otwartych drzwiach,zamknął się w sobie a znam tego chłopca - to był zawsze taki wesołek.
Jego mama już go wypisała. I ponoć są jeszcze inne dzieci,które dostawały takie kary.
Jeszcze były zastraszane przez panie,że nie mają mówić rodzicom.
Koszmar po prostu... Mam nadzieję,że ta sytuacja już więcej nie spotka żadnego dziecka bo to jest po prostu koszmar 😱

Dzysys
Hej dziewczyny po długim czasie.
Mam dzisiaj spotkanie w szkole z dyrektorką i opiekunkami z przedszkola córki.
Młoda ogólnie więcej jest w domu niż w szkole,więc nie wiedziałam o czym będzie temat. Pod pytałam trochę i wyszło na to,że dzieci w przedszkolu są karane za złe zachowanie zamykaniem w szatni na klucz. W tym czasie reszta dzieci idzie na obiadek albo na spacer,do piaskownicy a te biedne dzieci są tam same, zamknięte.
Zauważyłam,że jedna z mam była usunięta z gr na messku - okazało się ,że jej syn był tak karany (chodzi drugi rok do przedszkola). Teraz boi się wszystkiego, przeprasza za każdą drobnostke, śpi przy świetle i otwartych drzwiach,zamknął się w sobie a znam tego chłopca - to był zawsze taki wesołek.
Jego mama już go wypisała. I ponoć są jeszcze inne dzieci,które dostawały takie kary.
Jeszcze były zastraszane przez panie,że nie mają mówić rodzicom.
Koszmar po prostu... Mam nadzieję,że ta sytuacja już więcej nie spotka żadnego dziecka bo to jest po prostu koszmar 😱
Jak nie spotka ? To powinno być nagłośnione, póki nie zostaną ukarane będzie miało to miejsce dalej.
Ja bym tego tak nie zostawiła, nawet jeśli nie dotyczy to Twojej córki, teraz nie dotyczy a później może być gorzej.

Dzysys

Jak nie spotka ? To powinno być nagłośnione, póki nie zostaną ukarane będzie miało to miejsce dalej.
Ja bym tego tak nie zostawiła, nawet jeśli nie dotyczy to Twojej córki, teraz nie dotyczy a później może być gorzej.
No to jest skandal po prostu.Jestem ciekawa sama co tam będzie za śpiewka - Ojciec tego chłopca jest w radzie gminy,jego tata był przez wiele lat i nas sołtysem, mają wpływy -więc myślę ,że tego tak nie zostawią napewno.
Dla mnie to jest niedopuszczalne po prostu ale nie znam szczegółów.
Po prostu koszmar 😱

reklama
Do góry