reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

Ewus ale mnie sprowadzasz na ziemie hihi
Sluchajcie 13sty tydzien a ja przywitalam kibelek. po witaminie prenatalnej .... nie biore juz tego swinstwa. czy zwykle witaminki jak centrum to za malo? czuje sie jak kupa :(

reklama
Czesc mamuśki!
Mihirku gratuluje i troszke nawet zazdroszcze, bo tez czekam z niecierpliwoscia na moje wiercidelko.

Wiecie co, ja zauważyłam że moje poranne samopoczucie w dużej mierze zależy od poprzedniego dnia. Jak się zdenerwowałam, albo za późno położyłam to następny dzień zaczynam od kibelka i dochodzę do siebie trzy godziny. A z tym spaniem to nie jest źle, mam takie dni że tylko bym spała. Szkoda, że nie można się wyspać na zapas:)

nie chcialm absolutnie nikogo wystraszyc ;) to tylko moje doswiadczenie wiecie niektore dzieci sa bardzo grzeczne i nie placza az tak duzo ;D wiec nie bedzie tak zle mi pomalu przechodza te wszystkie najtrudniejsze objawy ciazy oczywiscie nie calkowicie bo byloby za slodko ale nie jest zle a w poronaniu z poczatkiem ciazy jest nawet super :D pozdrawiam dziewczynki :D

dziewczynki cos tu u nas bardzo cicho ;D jakby nikokogo nie bylo :o co planujecie na te wakacje moze macie jakies fajne miejsca gdzie mozna porzadnie odpoczac :) pozdrowionka

To prawda Ewciu jest tu cos cicho. Co z tym zrobimy? :) Ja właśnie powoli zaczynam myśleć o wakacjach. Chciałabym tam gdzie ciepło, marze o Francji, morzu, długich wieczorach przy grze świerszczy. Tak naprawde nie wiem jednak co w ogole w tym roku wypali. Trzeba troszke odłożyć na dzidzie, więc nie poszaleje za bardzo.

dla mnie taki daleki wyjazd to marzenie :) raczej wybierzemy sie gdzies blizej bo mamy remont w planie chcemy malej zrobic pokoik zeby miala swoj kacik zanim mniejsze zawita no i odnawiamy lazienke takze chyba niewiele zostanie na wakacje ;) marzy mi sie wyjazd nad morze nasze polskie ale jeszcze nie wiadomo jak maz bedzie mial urlop ;D moze gdzies nad jeziorko albo gory :)

ewa ja też dumałam nad naszym morzem, bo co roku było nasze jezioro Solińskie (w Bieszczadach), a morze na drugim końcu Polski.
Ja bardzo się chcę gdzieś wyrwać, bo w zeszły rok Wiktorek był malutki więc zrezygnowaliśmy, a za rok pewnie będzie to samo, w dodatku będzie nas już czworo  ;D.

Pewnie z tydzień urlopu byśmy dostali, tyle że to trzebaby było już teraz zaklepać.

Jest jeden główny problem - mój mąż, on jest ciężki do takich rzeczy, chętnie by gdzieś pojechał, ale w towarzystwie,  :mad:
Jestem zła bo w zeszłym roku chciałam choć na weekend (przy tym może piątek i poniedziałek) pojechać gdzieś na Słowację albo Węgry bo mamy blisko, ale towarzystwo się nie zgrało.

W tym roku chciałam początkiem maja (bo 4go mieliśmy 4 roczniicę ślubu) pojechać na tydzień do Londynu. Nocleg by nas nie obchodził bo bylibyśmy u mojej koleżanki, tylko podróż, wyżywienie i jakieś atrakcje, można by uciągnąć. Ale oczywiście, mój ukochany małżonek wybił mi to z głowy, wrrr.......

Ja też chce na wakacje, bo cały czas dom, praca.....
Dlatego jestem bardzo zła jak ktoś opowiada że gdzieś wyjeżdża, a u mnie pewnie się nic nie zapowiada, łeeeeeeeeeee........
Może nie zła, ale poprostu zazdrosna, no zresztą wiecie. :(

A moj chce za plaze i nad wode :) tyle ze na Hawajach juz bylismy wiec bez sensu....Kalifornia w ciazy? eeee ja chybo podziekuje patrzec na napapowane barbie kiedy ja z brzuchem :p A poza stany wyjechac jeszcze nie moge bo zielona karta w powijakach.... Puerto Rico albo MExico.... hmmm hmmm marzeniaaaaa

reklama
wlasnie tak a propos badan mam wizyte na 6 czerwca i tak sie zastanawialam kiedy zrobic badania zeby byly w miare swieze czy moze byc np 25 maj bo mam juz skierowanie ale nie wim kiedy isc :)

Do góry