reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

Patija ja tez nosze malego i nic sprzatam biegam gotuje i stepuje ogladajac elmo :-D wiec wydaje mi sie czasem ze zapominm ze jestem w ciazy... a potem cos zaboli i legne jak kloda wiec nie wiem co lepsze a czas leci po troszku na jutro Maja i Cynamonka maja termin?? zobaczymy czy dziewczyny zrobia nam niespodzianke??:happy: :confused: :confused:

reklama
dziekuje w imieniu paulinki za zyczenia:-) jutro robimy imprezke bedzie tort i takie tam;-) paula juz sie nie moze doczekac:-)
ja juz tez nie moge sie doczekac rozwiazania jakos tak sie dluzy:happy: jeszcze tylko 2 tyg;-) choc mam nadzieje na wczesniej:-p

Megusek ale zes wykrakala Cyanmonce?? zobaczymy jakie wiesci Maja nam doniesie? Ewa calusy urodzinowe dla Pauli i udanego tortu!!!:-p :-p

Troche spóźnione buziaczki urodzinowe dla Paulinki :happy:, ale może w związku z dzisiejszą imprezką zdążyłam :zawstydzona/y:, chętnie bym wpadła na torcika ;-), mniaaam ale mi smaka narobiliście :-) :-)

reklama
Patija ja też drugie dziecko urodzę później niż pierwsze :tak: córkę urodziłam równo w 39 T.C a teraz już jestem na finiszu (a mówią że doświadczone mamy rodzą szybciej i wcześniej :no: )
Cóż ale żyję nadzieją że już na dniach coś się zacznie dziać... z resztą już się zaczęło :-)
Ewcia ja też się dołączam do życzeń dla córci :-) Udanej imprezki !!!

Do góry