reklama

parens rzeszów

Katrina trzymam kciuki zresztą wiesz :tak:
Sisi cieszę się z twojego sukcesu i naprawdę jestem zadowolona że odpuściłaś sobie to 3 IUI :-) i powiem tylko że jestem pod wrażeniem że tak szybko u ciebie wszystko zaskoczyło.
Faro będzie dobrze, nie poddawaj się.

Tak się cieszę że jest następna na naszym forum. Życzę Wam i sobie dużo cierpliwości i dobrych wieści.

Ostatnia edycja:
reklama
Anula ja jestem po transferze i w dzien dziecka bede testowac :) wspominalyscie cos o wierze. Ja modle się do JPII i transfer mialam 18go w dzien urodzin papieza. Moze to jakis znsk... ;)

Ostatnia edycja:
Rea, też jestem zaskoczona, ale oczywiście bardzo się cieszę, że u mnie to tak sprawnie poszło Chociaż trochę się boję, bo może być różnie Ale trzeba myśleć pozytywnie:-)Mam 4 śnieżynki, więc może to jeszcze nie jest moje ostatnie słowo, :-D
Powiem Wam, że też modliłam się do JPII Wiara dużo pomaga.

Ostatnia edycja:
Ale Ci się Sisi gromadka szykuje:-)nie chciałaś tym razem 2 podać? bo już nie pamiętam czy przekroczyłaś magiczną 35;-)W diagnostyce straszne kolejki i nie zdążyłam przed pracą i dopiero po pojadę.

Anikola, tak już przekroczylam 35 r.z, ale jakoś nie chciałam dwóch Pomyślałam sobie, że spróbuję teraz z jednym blastusiem, zwłaszcza, że był dobrze rokującym, a jak nie zaskoczy tym razem, to kolejnym na pewno wezmę dwa,zwłaszcza, że wiedziałam, że jest 4 śnieżynki,a ja mam ewentualnie jeszcze dwie próby, natomiast mój m od razu namawiał na dwójkę:-)

Anikola najlepiej iść wieczorkiem, bo ludzi najmniej, ale czy uda się wytrzymać do wieczora:tak: Z całego serca życzę Ci powodzenia!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Sisi może dobrze ze nie dałaś sobie 2 zarodków bo po takiej becie to moze bliźniaczki beda :) ja juz bym chciala być po Wynikach bo najbardziej sie boje czekania na wynik ehh... miłej pracki dziewczynki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry