reklama

parens rzeszów

reklama
nuna a przypomnij jaki u was problem i po czyjej stronie, może terapia p. Józka zaczyna przynosić efekty :tak:
?

Anulka u nas jest problem z mojej strony, mąż akurat ma bardzo dobre nasienie...ja jestem po 2 operacjach i 1 laparoskopii, więc wiadomo...pelno zrostow, jeden jajowod całkie usunięty, drugi podobno niedrożny...wszystko tam w środku pozrastane...no i nawaracające cysty...

Jup nie ma wyjścia, musi pomóc :) a ja kurcze Wam zazdroszczę tego złego samopoczucia hehe, też tak bym chciała :)
KOrzystajcie teraz Dziewczynki ile możecie i odpoczywajcie ile się da, bo to najpiękniejszy okres w życiu każdej kobiety :) no i Wam się jak najbardziej należy :)

No i proszę będzie kolejna ciężarówka na forum. Faro wielkie gratulacje :-)

W poniedziałek miałam wizytę u immunologa. Badania ANA1 wyszły u mnie ujemne i lekarz stwierdził, że jeśli nie ma dodatniego to na 99% nie ma tu problemu po stronie immunologii. Zlecił mi jeszcze jakieś dodatkowe badania na jakieś tam inne choróbska i czekam kiedy będą wyniki. Czyli jeśli faktycznie nie ma problemu w immunologii to problem leży tylko po stronie moich jajcorów, które odmawiają już posłuszeństwa i są cholernie leniwe
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

reklama
nika może ty też powinnaś pojechać do pana Józka?? Spotkanie na pewno Ci nie zaszkodzi a może tylko pomóc:-) Przemyśl to.

Rea może pomyślę o wizycie u pana Józia :) zaszkodzić nie zaszkodzi na pewno. A pozytywna energia bardzo się przyda.

Nuna podeślij mi na priva namiary na tego Pana Józka. Nie wiem czy w najbliższym czasie będę planowała ta wizytę ale warto mieć namiary, gdyby mnie coś podkusiło na wyjazd. Orientujesz się czy tam u niego wcześniej się umawia na godziny czy tak z wolnej stopy sie jedzie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry