reklama

pary Polsko-Zagraniczne

reklama
Madziaaa gratulujemy małego mężczyzny!!:-) Nareszcie jakiś przystojniak, bo ostatnio wiekszość dziewczynek się rodzi...chyba...:happy2: Jeśli chodzi o imiona to mi się wszystkie "egzotyczne" imiona podobaja, więc na pewno synek będzie posiadaczem pięknego oryginalnego imienia!:tak:

Cześć Sencilla:-)...Mój mąż jak tylko zobaczył Twój nick spytał czy Twój męzczyzna jest latino:-D:-D

Sencilla witaj na forum :-)
Domiska Aisah też jest czesana od maleńkości, praktycznie od zawsze, ale nie lubi i im większa tym więcej oporów. Zrobienie kituszkizajmuje mi 1minutę :-D Coś z tyłu nie chcą jej rosnąć, łysawa taka, śmiesznie wygląda hehehe. Jak pomyślę, że kiedyś chciałam afro dla niej to się za głowę chwytam, roboty co niemiara :tak: Musisz mieć dużo cierpliwości, a mała jeszcze więcej hehehe :-D
Pozdrawiam wszystkie mamy i miłego dnia życzę :-)

hehe ano dokladnie! wloski piekne ale tyle robotki z nimi ze czasmi sie odechcewa :D

ja sie zbieram spac bo od rana mam byc przy kilkugodzinnej operacji tetnicy asystowac jako tlumacz.. lovely:/ wiec spokojnego dzionka zajze pewnie juz po powrocie ze szpitala buziaki

Domiska Życzę powodzenia w pracy, na samą myśl mi nie dobrze :-D Tylko czegoś nie pomyl np. nazwy tętnicy z nerkami hehehe żartuję nie wątpie w twoje zdolności :-D

hihi z jezykiem raczej problemow nie bedzie :D mam nadzeje ze lekarzom operacja sie uda i nie bedzie jakis nieprzyjemnych "sytuacji" bo wole nie swiadkowac ;]
nic lece spac bo kilka godzin w ciezkich warunkach haha mnie czeka z rana :D

buziaki wszyscy!

dziekuje wszystkim za gratulacje:-)nie wiem jak to bedzie z tym imieniem...mialam wczoraj male starcie na ten temat....ze imie musi byc hinduskie,a ja nie zabardzo za tym..zwlaszcza ze jeszcze nie znam zadnego fajnego dla chlopaka,ale zastanawiam sie nad imieniem Rohan to jedynie jakos do mnie przepowiada,ale jeszcze zobaczymy nie ma co sie stresowac;-)szal zakupowy przede mna :-)trzeba juz zaczac....ale musze sie kontrolowac zeby za duzo nie kupic,pozniej nawet ani razu nie ubiore...

reklama
hej dziewczyny w końcu moge się wypowiedziec co nieco o temacie włosków:-D, bo mamy już długośc nadającą się na kucyki i powiem Ci Aisah że od pewnego czasu skrycie podziwiałam te fryzurki, zwłaszczaz przedziałkiem...nie wspominajc już o Domisce:tak::-D...u nas z cierpliwością też coraz gorzej, a jednocześnie włoski się bardziej kęcą, ale nie są to afro (ale wygląda tak jakbym jej obcięła)..czasem się poddaję i mała nie ma fryzury, jak mam do wyboru walkę przy zakładaniu czapeczki, i jeszcze walkę ze szczotką...
Domiska a słyszałam że włoski niektórzy smarują oliwką po myciu, żeby je lepiej rozczesywać, a co Ty używasz?
przy okazji witam wszystkie dziewczyny które dołączyły :-)
zmykam bo mała właśnie całuje podłogę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry