Olimpia72
Fanka BB :)
Duzo zdrówka dla Was!!!!Obserwujcie sie nawzajem i duzo nawadniajcie!Rota teraz sieją pogrom:/Gratuluję oczywiście zębolka,wiem jaka to radość,sama niedawno się doczekałam pierwszego u Jędrusia a dziś w przeciągu miesiąca są 4
)) Pozwoliłam sobie obejrzec filmik z Paulinką(Od dawna jej kibicuję)jest rewelacyjna,a ten śmiech....nieoceniony
))
Oczywiście nagrałam i pokazałam i jest ok. Gorzej ze stopami
i ta słaba prawa strona, skręca się trochę w jedną stronę. Obawiamy się, że ona za szybko bedzie chciała chodzić a powinna najpierw dobrze potrenować stawanie na stópkach. Niestety w łóżeczku próbuje już robić kroczki :-( Za szybko, stanowczo za szybko. Jak ją powstrzymać???
Jak coś się nadaje do podparcia to od razu staje
a jak nie to i tak dojdzie do łóżeczka i złapie za szczebelek i stoi. Pocieszam się tylko, że od dziś zaczyna wstawać z kolanka a nie tylko podciągając się na rękach. A ja muszę wszystko z dołu regału pościągać bo interesi ją bardzo. Właśnie wstała i podniosła na swojej głowie przewijak
Nie mam siły, jutro robimy przemeblowanie, niestety w jednym pokoju jesteśmy i nie mam gdzie powynosić gratów, a ona korzysta. Trzeba jej inaczej ustawić ten kącik ;-)
). Jak się przebija to jest tak niesamowity ból dla niej, że wije się, pręży, zagryzłaby wszystko no i syrop też już nie pomagał. Pediatra kazała dawać w takiej sytuacji czopek.

teraz padła i spi, tak się wymęczyła. O 10 jadła juz pierwsze danie obiadowe
Chyba nadrobimy dziś z jedzonkiem :-)