reklama

Październik 2008

Czesc Avil ciesze sie ze jestes tez w tym samym tygodniu. Na kedy masz termin porodu bo ja na 7 pazdziernka A co d mdłości to daej mam i zero apetytu zaiast tyc ja chudne.

Ja mam na 6 pażdziernika,ale ze wzgledu na to że miewam cykle 34 dniowe to raczej dzidzus pojawi sie po 10:)

Dziewczyny macie jakies przeczucia co do płci dzieciątka?:)

reklama
Dziewczyny, jak ja sie cieszę,ze nie miewam mdłości, a jak już są, to takie naprawdę do wytrzymania. Moja siostra dla odmiany, miała nudności nawet na sali porodowej :-D Mnie najbardziej męczy zgaga no i te bóle w podbrzuszu...:baffled:
Dorotko123456789 Kochanie, mi lekarz zapisał Luteinę, ponieważ kiedyś poroniłam, a teraz zauważył,że moje maleństwo jest za małe.
Na razie biorę Luteinę zapobiegawczo, ale póki co wszystko, poza wielkością mojego skarba jest ok i oby tak dalej:-)

Przestałam jesc słodkie jem tylko słone kwasne wiec mysle ze to pewnie chłopak. A Ty jak czujesz?

HMmm no mnie sie wydaje ze dziewczynka:) ale może być że sobie wmawiam bo bardzo bym chciała.U mojego męża w rodzinie same chłopaki się rodzą :)

Miroslava1979 -nie martw sie ze dzidizus mały wystarczy ze zaszlas w ciąże nie w 14 dniu cyklu a np 18 i wtedy to jest norma:) tez biore ale duphaston,tez zapobiegawczo wprawdzie nei miałam poronienia wczesniej ale lekarz tak zapisał nie zaszkodzi a moze pomoc.Bóle podbrzusza tez mnei mecza najgorsze sa takie kłocia niekiedy.

Wczoraj bylam tak zmeczona że nie mialam nawet siły włączyc kopa, dzis siedze w domku wziełam 3 dni ulopu, ale o 11 zwaliłam sie z łózka na kanape, brak mi sił, pierwszy raz sie ta czuje. Jutro ide do ginka bo juz dłużej nie wytrzymam, obgadaliśmy z M że bedziemy szli we wtorek przed świetami, 3 tygodnie od pierwszej wizyty, ale chciałby zobaczyc cos wiecej - ostatnio tylko pecherzyk. Spytam chyba o zwolnienie, właśnie jak to jest czy lekarz przyjmujacy prywatnie bez umowy z NFZ może je wystawiać??

czesc ppatqe kazdy lekarz prowadzacy praktyke lekarska moze wystawiac zwolnienie. ja tez nie mam sił na nic , zmeczenie , spanie i wymioty to dla mnie bardzo meczace ale coz trzeba czasem troszke pocierpiec dla malenstwa

cSpytam chyba o zwolnienie, właśnie jak to jest czy lekarz przyjmujacy prywatnie bez umowy z NFZ może je wystawiać??

Ja chodze prywatnie i odpoczadku ciąży jestem na zwolnieniu,wiec nei ma problemu dostajesz zwolnienie typu B i za swiadczenie o ciązy.
Ja mam wizyty co 3 tygodnie.
Serduszko juz widac na dobrym sprzecie pocztek 6 tygodnia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry