reklama

Październik 2008

Na zlym sprzecie u mnie to serduszko bylo juz widac w 6 tygodni i 2 dni ale to bylo nepewne
a moj gin ma lepszy sprzet i juz super widzialam nawet sama poznalam ze to serduszko
w 6 tyg i 6 dni :-) i nawet uslyszalam jak bije SERDUSZKO .
Dziewczyny to jaki duzy jest nasz maluszek robi swje to czy mamy cykle regularne czy
nieregularne ja @ mialam zawsze w caly swiat od 28 do 36 dni i tak miesiaczkowo
to jak bylam u gina w poniedzialek to powinnam miec 7 tygodni i 3 dni a usg pokazalo
6 tyg i 6 dni mnie to wcale nie martwi bo pzreciez 2 tygodnie roznicy moze byc :-)
Moja dzidzia w 6 tyg i 6 dni miala prawie 1 cm podobno to dobrze i jak tak w szpitalu
robili mi usg to zauwazylam ze srednio dzidzia narazie rosnie 1 mm dziennie u mnie to jest
ciut mniej nic 1mm ale srednio to tak wychodzi :-)
Aha no ja tez cierpie strasznie bo mi nedobrze i wymiotuje nie codziennie ale wymiotuje
Aha dziewczynki powiedzcie mi czy jak wy chodzicie do gina prywatnie to badani krwi i moczu tez
robicie prywatnie bo ja musze moj nie daje skierowania tylko posze mi jakie badania mam
zrobic i ja musze isc i placic slone pieniadze a jak to jest u was?

reklama
dorota123456789 ja tez zobaczylam serducho w 6tygiu 6dni i tez moja dzidzia o 4 dni mlodsza niby bylo 7tyg i 3 dni-od OM:) dokladnie tak samo jaku ciebie:)) miala wtedy 83mm:)

ja place za badani tez z wlasniej kieszeni strasznie drogo wychodzi

Ja chodze prywatne tzn. maz ma firme i wykupił prywatne ubezpieczenie z wariantem rozszerzonym wiec mge korzystac z wiekszosci klinik prywatnych w warszawie i w ramach tego ubezpieczenia mam wszystkie badania. Ale powiem ci ze kolezanka chodzi prywatnie i idzie do lekarza rodzinnego a on wypisue jej skierowanie i nie płaci

Ja chodze prywatnie i płace za badania.
Dorotko123ide jutro,mam nadzieje ze coś zobacze. Do wtorku nie chce i sie czekać, zreszta chcę sie dowiedziec ze wszystko ok.

Czy ogłosiliscie juz nowine? My dale czekamy do świąt, ale boje sie że mama zaczyna cos podejrzewać.

u mnie wszyscy podejrzewaja ze jestem w ciazy ale powiemy dopiero po badaniu 27 marca jak usg wykarze ze wszystko oki i bedzie to koniec 12 tyg i mysle ze moze bedzie juz z gorki

Modroklejka tak mi przykro:-(Trzymaj się jakoś, nie poddawaj się.

Ja chodzę prywatnie do lekarza, i płącę dodatkowo za badania. Na zwolnieniu jestem od 4 tygodni.
ppatqa u mnie już rodzice i najbliżsi znajomi wiedzą;-)powiedzieliśmy jak poszłam na zwolnienie, bo jakoś trudno byłoby ukryć.
Miłego popołudnia.

Hej Dziewczyny.

Ja niestety też z własnej kieszeni. Za mocz, krew i grupę krwi zapłaciłam 67 zł... W piątek do gina idę 80zł wizyta, 50 usg, 20 zł cytologia...+ leki które zapisze. Trochę to kosztuje ale co zrobić.

Dziewczyny Elza i Mordoklejka tak bardzo mi przykro, ze straciłyscie swoje dzieciątka. Az sie popłakałam:-( Wyrazy współczucia!

Ja jestem z Warszawy ale raczej mało sie udzielam, z uwagi na mojego synalka, który daje mi popalić, no a pozatym czekam na potwierdzenie oficjalne ciązy, w piatek. Tzn ja czuje ze jestem w ciazy, zreszta juz prawie 2 miesiace nie miałam okresu, no i mam troche objawów ale jakos tak sie boje zapeszyc czy wszystko jest w pozadku, czy sie prawidłowo rozwija itd...qrde naprawde niezłego mam stresa przed tym usg:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry