reklama

Październik 2008

reklama
Ja też trzymam kciuki z Agniesię! To już bliziutko.
A potem Kaka i minisia - bo obie chętne i gotowe :-D

Asiu nic na siłę - LB obowiązkowe i BB też :-p:-D

Ja to chciałabym poczekać jeszcze troszkę - właśnie rozkopują ulicę koło mnie - robią wsio z nią - będzie zrywanie nawierzchni, kładzenie kostki i takie tam.
Matko kochana - a jak mnie coś złapie w nocy - dzwonić po karetkę trzeba będzie albo samochód trzymać poza garażem gdzieś blisko na ulicy.
Jejku przeraża mnie to - dziś gadałam z Sebusiem - ma siedzieć do 21.10 w takim wypadku albo pośpieszyć się i w przyszłym tygodniu wychodzić.
No i dojdzie hałas zza okna, wywrotki z gruzem, resztami asfaltu, koparki, wiertła - wyprowadzę się chyba na czas tego ulicznego remontu do rodziców na wieś.
Cisza i spokój.

Ja muszę doczekać do 10-go, bo się okazuje, że w szpitalu dezynfekcja od 5 do 10go i trzeba by jechać dalej a i położnej bym wziąć nie mogła...
Niegłupi pomysł się na wieś wynieść, bo z płaczącym dzidziusiem w takim hałasie to niewesoło!

No Ok a wiec obstawiamy: kolejna Agniesia nastepna Kaka i Minisia:-p no i międzyczasie mamy tutaj jeszcze 2 cesarki planowane;-)
Minisia równie dobrze Ty mozesz poprowadzic ta liste. Nie wykrecaj sie:)))

Kurde za duzo pieprzu mi sie sypneło do rosołku znów Niki bedzie narzekac:cool2:

Ale wspaniałe wieści na naszym forum :-)
Motylku jeszcze raz gratulacje dla dzielnych dziewczynek i tatusia :-)

chiara dziękujemy :tak:
Agniesia masz prawo się tak czuć, głowa do góry, jeszcze troszkę
blond Twoja przyjaciółka ma na imię tak jak moja córeczka (no chyba że będzie jednak Maksio ;-)) kilka osób z rodziny nie mogło się przekonać do tego imienia a ja jestem od początku zdecydowana na Igę :-)
czarna z tą listą super zaczęłaś, myślę że jak będzie osobno i jeszcze zdjęcia dojdą to już wogóle będzie super :tak:
Ja dziś po drugiej wizycie u stomatologa, został jeszcze jeden ubytek, pani mnie pochwaliła za dzielność ;-)
czekam na łóżeczko, M niestety na razie nie skręci, dopiero jak wpadnie mój tata to nacieszę oczy

czarna79 ja też dziś rosołek ugotowałam bo tak za mną chodził.Mogłabym zjeść cały gar.
Agnieszka głowa do góry pewnie lada chwila urodzisz,potrenujcie troszkę z M w łóżku może to coś pomoże.A marudzimy wszystkie a nie tylko ty, ja to widzę że mojego marudzenia mój M powoli ma dosyć bo ciągle słyszy że coś nie tak.
Blond spokojnie zdążysz sie spakować ja pranie też wieszam ostatnio w domku i szybko schnie.
Ja mam nadzieje że jutro lekarz powie że jest ok łożysko i nie będą mi wywoływać porodu bo ja chce żeby było tak naturalnie chce obudzić M że sie zaczęło:)Noi takie wywołane porody ponoć bardziej bolą.No ale wiadomo zdrówko Jagusi najważniejsze.

czarna lista naszych dzieciaczków jest super a jak sie uda jeszcze zdjecia dac to bedzie rewelacja.
Co do tego która nastepna oj to nie wiem ale zdaje sie mi ze teraz to juz pójdzie lawinowo a tu jeszcze mamy planowane 2 cesarki, ja sama zastanawiam sie jak długo jeszcze choc bym chciała zeby nasz skarb urodził sie w terminie albo zaraz po nim troszke sie martwie bo jak mała by sie zaczeła za bardzo ociagac to mi sie skoncza swiadczenia rechabilitacyjne przyznane na 2 miesiace a to wychodzi do 25/10 wiec dobrze by było jak by sie urodziła przed ich koncem :-)

Ostatnia edycja:
Hej hej !!
ja wczoraj odespałam weekend, wypoczęłam. Dzisiaj nie powiem..też mnie śpiączka dopadła... spałam od 22 do 9 rano !! non stop !! z jedną przerwą na toaletkę. szok !!
Obiadek już gotowy (risotto z pomidorami, fasolka szparagowa + Pizza na francuskim cieście i rogaliki ze szpinakiem i fetą z tgo samego francuskiego ciasta....ufff). nie wiem kto to zje, bo ja zjadłam jednego rogalika i troszkę risotta i już jestem peeeeełna ;-)
Aga - jeszcze troszkę i już będziesz po !!zazdroszcze Ci, bo ja coś czuję, że będę tutaj ostatnia :-(

reklama
czarna79 ja też dziś rosołek ugotowałam bo tak za mną chodził.Mogłabym zjeść cały gar.
Agnieszka głowa do góry pewnie lada chwila urodzisz,potrenujcie troszkę z M w łóżku może to coś pomoże.A marudzimy wszystkie a nie tylko ty, ja to widzę że mojego marudzenia mój M powoli ma dosyć bo ciągle słyszy że coś nie tak.
Blond spokojnie zdążysz sie spakować ja pranie też wieszam ostatnio w domku i szybko schnie.
Ja mam nadzieje że jutro lekarz powie że jest ok łożysko i nie będą mi wywoływać porodu bo ja chce żeby było tak naturalnie chce obudzić M że sie zaczęło:)Noi takie wywołane porody ponoć bardziej bolą.No ale wiadomo zdrówko Jagusi najważniejsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry