czarna79
Fanka BB :)
agus to sa hormonki. Wiem ze juz bys chciała ja choc mam jeszcze w hugo czasu tez bym juz chciałaWitam!!!
Dziewczyny dziekuje Wam za pocieszenie i proby podtrzymania na duchu.Dobrze jest miec Was
U mnie bez zmian, troche boli brzuszek ale to nic.Wczoraj tak ryczalam ze moj juz nie mogl wytrzymac ze mna i wcale mu sie nie dziwie.Wiem ze nie mam powodu do placzu ale co ja zrobie skoro mi sie chce wyc:-(
Ale dzis jest nowy dzien, nowa nadzieja ze moze to dzis.
Zazdroszcze Wam sloneczka bo u mnie brzydko, szaro i ponuro...
Anetko to sa wczorajsze prania dzis zdjete. A zaraz kolejne wieszam wiec jutro znó prasowanko. Musze oczyscic kosz bo ma paczka z ciuszkami przyjscdorotka gratuluję ostatniego okienka:-)
czarna79 to Cię podziwiam z tym praniem.A tak szybko Ci wyschnie?
Ja już po zakupkach, chałupka ogarnięta, teraz jadę z M na zakupy:chcemy kupić jakiś dzieciowaty dywanik do małego pokoju i może jakieś dekoracje na ścianę, może jeszcze coś cieplejszego dla KubusiaDzisiaj chyba miałam pierwszy skurcz, bolało jak na @
I trwał jakieś 30 minut ale mnie puściło, więc trzeba gdzieś wybyć.A na obiad może do rodziców skoczę? Miłego popołudnia.
To oczym piszesz to nie był skurcz na 100% ja tak czasami tez mam jak mały sie ostro wypnie to strasznie boli ciągnie rwie ze nie mozna sie wyprostowac ani nic. I dopiero jak go dobrze wygłaszcze lub próbuje nakłonic do zmiany pozycji to przechodzi.Ale wtedy nawet niemoge oddechu złapac jak przy dobrych skurczach porodowych

Ja jzu po pierwszym spacerku. Rano wpadła kumpela na kawe. Potem poszłysmy na niby zakupki i spacer. Teraz mała spi ja chwile odsiedze i po obiadku znów wybywamy. Trzeba wykorzystac pogode

Ide pranie powiesic

Dzisiaj chyba miałam pierwszy skurcz, bolało jak na @
I trwał jakieś 30 minut ale mnie puściło, więc trzeba gdzieś wybyć.A na obiad może do rodziców skoczę? Miłego popołudnia.
I musialam jej powiedziec ze chcemy isc naprawic tv bo przeciesz mieszkajac z nia tego nie ukryjemy i mowilam ze chce kupic ta karuzele to uslyszalam TERAZ PIENIEDZY NIE MA WIEC NARAZIE NIE KUPUJ
I widzisz kup cos i sie tlumacz z kad masz kase WRRRRRRRRR jak ja tego nie cierpie.Ale powiedzialm jej ze i tak kupie bo kiedy mam jej to kupic za 8 lat ??????
A brzuch rzeczywiście ogromny...