• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Dorotko a moze na allegro zobacz uzywane tv bo tam widze ze sa taki za 50 zl nawet...zawsze to mniej kasy a tv bedzie.chyba ze macie jakis fajny i oplaca sie Wam go naprawiac.bo te sa stare ale chodza przynajmniej.
ja lece sie polozyc bo juz zasypiam.za duzo tlenu tutaj chyba:)bo ziewam w kolko:)

reklama
Sylwcia przykro mi bardzo z powodu psiaczka.
Trzymam kciuki za cc.

Dorciu udało się kupić i dobrze a naprawa fakt dość sporo.
Acha Kaka mieszka w Pile więc tam pogoda jest piękna.
A u nas buuuuuu szaro i buro.

Beza cieszę, się że Jaśkowi postawili diagnozę, nareszcie!!!! I dobrze, że to nie zaraźliwe :tak::tak:

Czarna, jesli mogę, to podejmę się listy. Nawet jakbym z jednodniowym opóźnieniem to zrobiła. :tak: Myślę, że dam radę :tak:
Fajnie, że znalazła się chętna na odciążenie Czarnej, teraz to jeszcze ok, ale jak już się Sami pojawi..... :-)

ACHA NIE WIEM CZY KTOS ZAUWAZYL ALE DZIS MAM 9 OKIENKO :-)

Dorotko gratuluję!!!!

Dziewczyny mnie ból nieopuszcza nawet na min. byłam juz w kibelku:tak::tak:nieiwem czy to juz poczatek czy takie przepowiadające skórcze??????????
No Ewela, może nadeszła godzina zero! :nerd:

hej dziewczyny,
ogólnie mam podły nastrój, zapalenie gardła i ból brzucha już 3 dni. Czuję,że natura walczy z farmaceutykami.Dzisiaj po raz pierwszy biorę 3 tabl. cordafenu i od rana już czułam, że jest jedna mniej więc staram się leżeć...:baffled:
Ula biedulko, z drówka życzę!!!!

Dorotko idź i kup - poprawisz sobie nastrój a pieniążkami nawet G się nie chwal.
Bo zaraz wyciągnie na dojazdy od Ciebie.
Może uda się Tobie odłożyć tak żebyś miała takie zaskórniaczki.
Ja też bym się nie przyznała, mój M nie wie nawet ile jak tak naprawdę zarabiam, chyba nikt nie wie :cool2::cool2:

Hmmmm dzis dwa razy mi powiedziano ze strasznie sie zmieniłam na twarzy tzn (spuchłam) Tez to wc zoraj zauwazyłama ale myslałam ze ja juz przesadzam ale chyba jednak to prawda:baffled:
Ja od kilku dni zauważyłam, że wieczorami puchnę i to tak znacznie, a dziśzaczęła mi się skóra łuszczyć na nogach, a przecie smaruję balsamem. :szok:

Mnie moga kłuć dawac zastrzyki wsio mnie to nierusza:-p Nawet jak jakies dzieciu u nas miało zastrzyki czy cos to przewaznie ja trzymałam;-) Jak mus to mus
Czarna no właśnie mus, to mus, ja sama sobie robię zastrzyki w brzuch. :tak:

Witam:tak:
ja zyje :tak:mam male problemy dzisiaj z netem. probuje podlaczyc od 10 rano Neostrade do swojego kompa i d...:wściekła/y:3 razy gadalam z konsultantami i kazali mi wywalic wszystko z kompa bo pewnie dlatego nie dziala i nie chce sie zainstalowac...wywalilam i nic.wiec powiedzieli mi ze mam sie dalej meczyc sama bo oni nic na to nie poradza zemi nie dziala a nie wysylaja nikogo do klientow. i ze mam budel na kompie:wściekła/y:sami maja burdel....
bo musze miec neta na swoim bo nie moge korzystac ciagle z tego co teraz bo nie moj:-(a na moim kurcze nie dziala:-(szlag mnie zaraz trafi chyba...:-(7 godzin juz sie mecze i nic.
a tak poza tym zyje i oprocz tego nic sie nie dzieje.aha. Iga powiedziala ze oczywiscie jesli chce to bedzie przy porodzie:tak:
jeszcze wieczorkiem wpadne.a jak narazie to zostawiam komputer w spokoju.
i Magdziunia dzieki za pamiec:tak::tak::tak:szkoda ze nie moge byc teraz caly czas z Wami w takich momentach:-(
Blond, a może jeszcze czegośnie usunęłaś i dlatego nie możesz zainstalować. Proponuje zostawićto do jutra, rano, świeży wypoczęty umysł i zrobisz raz dwa. :-).

Nareszcie witam i ja :-)

Byliśmy dziś z M i teściową(:wściekła/y:) zamówić łóżeczko, wózek i nosidełko. Kupiliśmy pościel i karuzelę i już jestem spokojniejsza, bo przynajmniej mam zajęcie - pranie pościeli :-D:-D:-D . Mam też troszkę zaległego prasowanka, ale chyba już dziś mi się nie chce. No nic, najpierw idu Was poczytać.

narazik :-)

Wiola to zakupy udane mimo tego, że teściowa była z wami.
HEHEHHEHE ... z nami też była teściowa przy zakupie łożeczka i przewijaka - właściwie to zapłaciła za te zakupy.

A ja przed chwilka własnie wpadłam na forum was poczytac i cos napisac, ale własnie przyjechał kurier i przywiozł paczke, łożeczko, posciele itd, wiec zabieram sie z mezem za składanie łóżeczka :-D he he ale happy jestem :tak::tak:
Bede pozniej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry