magdziunia
Październikowa Mama'08
Olejek rycynowy w aptece można kupić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Domi ja słyszałam, że jedna położna poleciła dziewczynie zrobić kawę, dolać łyżkę oleju rycynowego i to wypić gorące. Ponoć b. skuteczne, ale ja bym się bała takich praktyk stosować.Czarna ja mysle o tym Olejku rycynowym mozecie mi powiedziec cos wiecej???wie ktoras?? gdzie go kupic? i jakie ma dzialanie-wywola biegunke?? slyszalyscie moze cos o nim czy faktycznie taki skuteczny??
Bo bym siue skusila![]()

pogoda jest okropna, chodze przybita i juz chce urodzic, a tu nawet skurczu jednego niemam i chyba nawet brzuch mi nieopadł bo niebiegam siusiu, jest tak jak wczesniej, w nocy wstaje tylko raz. miłego dnia.Czarna ja mysle o tym Olejku rycynowym mozecie mi powiedziec cos wiecej???wie ktoras?? gdzie go kupic? i jakie ma dzialanie-wywola biegunke?? slyszalyscie moze cos o nim czy faktycznie taki skuteczny??
Bo bym siue skusila![]()

, ale co mi tam... M. wraca,a le sam nie wie o której, bo nie wiadomo, jak szybko skończą. Ważne, że dziś