Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Fajnie ze lozeczko juz zaniedlugo bedziesz miala przygotowane Wiec przygotowania ida pelna para 

ściągnełaś

wysluchalam od znajomej plot ze wsiboshhhh co o mnie tutaj ludzie gadaja.....
odkad przyjechalam z Warszawy wlasciwie z domu nie wychodze i nikt mnie nie widzi a wiedza ze jestem od Cezarego i teraz wszyscy odwiedzaja moj profil na nk bo chyba mysla ze urodzilam
a ja z tego wszystkiego zablokowalam go dla nieznajomych wiec niech sasiedzi sie w d... ugryza.pewnie jak pojde na 1. spacer to mi do wozka wejda
![]()
Oczywiscie bardzo szybko wszystkie babcie musialy isc na spacer i co jedna patrzyly do wozka, najsmiesniejsze bylo to jak jedna z nich powiedziala ze to malenstwo musi byc do ojca podobne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo do niej nie jest wcale

Blond, nie no Ty to jesteś zajebista! Bardzo mi się podoba Twój stosunek do tej sytuacji.:-):-):-)wysluchalam od znajomej plot ze wsiboshhhh co o mnie tutaj ludzie gadaja.....
odkad przyjechalam z Warszawy wlasciwie z domu nie wychodze i nikt mnie nie widzi a wiedza ze jestem od Cezarego i teraz wszyscy odwiedzaja moj profil na nk bo chyba mysla ze urodzilam
a ja z tego wszystkiego zablokowalam go dla nieznajomych wiec niech sasiedzi sie w d... ugryza.pewnie jak pojde na 1. spacer to mi do wozka wejda
![]()
Jak Czarna wytłumaczy, to od razu człowiek chętny na porodówkę lecieć :-);-)Anna jest wielka róznica pomiedzy tymi przepowiadajacymi a porodowymi skurczami. Bo jak przepowiadajace mijaja to człowiek zaczyna gupio myslec ze skore te bola to co dopiero przy porodzieA przyporodzie jak juz cholernie boli to wiadomo ze coraz blizej konca. A jak sie juz ma malucha w raminach to kobieta mysli ze dla takiego szczescia jest w stanie jeszcze raz to przejsc
Wiec główka do góry bedzie dobrze

Kochana a zrażaj się, ale poród Cię już nie ominie ;-);-);-);-).ANNA popieram w 100 % to co powiedziala CZARNA ale Ciebie tez rozumiem bo ja jeszcze az takich skurczy silnych nie mialam i tez sie boje ze jak beda te przepowiadajace tak strasznie bolesne to sie zraze i zatne :-(