Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

! wogole dzis ryczaca jestem!!!!!!!!!!!!!!:-(

.
..? Jak wtedy sobie z nim poradzę..
i jak juz przeczytam to zapominam co mialam odpisac
i brzuch mam twardy jak kamien wlasciwie bez przerwy
plecy mnie bola...dziwnie jakos.Rafal do tego sie wygina w kazda strone...koniec swiata.
ale cios mi sie wydaje ze nasze lozeczka top takie podobne wszystkie
tylko moje bez baldachimu bo nie chcialam.
boshhhh co o mnie tutaj ludzie gadaja.....
odkad przyjechalam z Warszawy wlasciwie z domu nie wychodze i nikt mnie nie widzi a wiedza ze jestem od Cezarego i teraz wszyscy odwiedzaja moj profil na nk bo chyba mysla ze urodzilam
a ja z tego wszystkiego zablokowalam go dla nieznajomych wiec niech sasiedzi sie w d... ugryza.pewnie jak pojde na 1. spacer to mi do wozka wejda

do mnie przyszla dzisiaj posciel z allegro. wlasnie sie pierze. wiec moze wieczorem juz lozeczko ubiore i fotki jakies wrzuceale cios mi sie wydaje ze nasze lozeczka top takie podobne wszystkie
tylko moje bez baldachimu bo nie chcialam.
nie no prosze toc z laboratorium do apteki jest 20metrówWitaj w klubie.
Byłam dzis odebrac wyniki ale niestety pan zapomniał dowieść z laboratorium i będą jutro
Miałam wejsc do apteki po herbatke z lisci malin i wiesiołek ale mi się odechciało gdziekolwiek iść poza przychodnią.
Moze kawka i 3bit poprawi nastrój??
Sory Kaka ale to jest typowe lenistwo
A przyporodzie jak juz cholernie boli to wiadomo ze coraz blizej konca. A jak sie juz ma malucha w raminach to kobieta mysli ze dla takiego szczescia jest w stanie jeszcze raz to przejsc